cookie-og-privatlivspolitik
Årets maskinudstilling på Roskilde Dyrskue bliver den største i 27 år.
Årets maskinudstilling på Roskilde Dyrskue bliver den største i 27 år.
Foto: Denny Michael Jakobsen

Landbrugsnyt

Maskinerne fylder på Roskilde Dyrskue

Årets maskinudstilling på Roskilde Dyrskue er nu udsolgt, og udstillingen i jubilæumsåret bliver den største siden 1992.
26. februar 2019 kl. 09:18 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Roskilde Dyrskue kan i år fejre 50-års jubilæum, og det bliver med den største maskinudstilling i 27 år. 

- Der har igen i år været stor interesse for maskinudstillingen, og det er vi selvfølgelig både meget glade for og stolte af. Årets udstilling bliver 55.561 m2, og det blver dermed den største siden 1992. Vi glæder os rigtig meget til at fejre jubilæet med alle vores dedikerede maskinudstillere og gæster - og vi kan godt love, at det bliver en fest, siger udstillingskoordinator Niels Mathiasen.

Han har oprettet en venteliste til interesserede maskinudstillere, som ikke nåede at få plads og opfordrer til at kontakte ham på nim@roskildedyrskue.dk, hvis man ønsker at komme på listen.

Der er fortsat åben for tilmelding til erhvervsudstillingen og fødevareudstillingen Spisekammeret. Man kan læse mere på www.roskildedyrskue.dk/virksomhederKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce