cookie-og-privatlivspolitik
Søllested Maskinforretning vil fremover stå for salg og service af Case IH-maskiner på Lolland, Falster, Møn og det sydlige Sjælland.

2

Billeder

Søllested Maskinforretning vil fremover stå for salg og service af Case IH-maskiner på Lolland, Falster, Møn og det sydlige Sjælland.
Foto: Arkiv

Landbrugsnyt

Ny Case IH-forhandler på Lolland-Falster

Fremover overtager Søllested Maskinforretning forhandlingen af Case IH-maskiner på Lolland-Falster, Møn og det sydlige Sjælland fra Johs. Mertz, der i stedet vil styrke salget af New Holland-maskiner.
22. august 2019 kl. 10:14 Af Denny Michael Jakobsen

Søllested Maskinforretning, der både har en afdeling i Søllested og Nørre Alslev, skal fremover stå for forhandlingen af Case IH's maskiner, som tæller traktorer, mejetærskere og ballepressere, på Lolland, Falster, Møn og det sydlige Sjælland.

Forhandlingen har hidtil ligget hos Johs. Mertz i Maribo, men et ønske om at være til stede i flere afdelinger på Lolland-Falster har fået Case IH til at tegne kontrakt med Søllested Maskinforretning.

- Vi glæder os rigtig meget til det nye samarbejde med Case IH. Case IH er en af de ledende maskinproducenter i verden, og vi tror, at det er det rigtige valg og den optimale løsning for fortsat at levere service af høj kvalitet og sælge de bedste maskiner til vores kunder på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, siger Torben Kepp-Jensen, indehaver af Søllested Maskinforretning.

I juni blev det meldt ud, at Semler Agro og Søllested Maskinforretning ikke kunne nå til enighed om salg af John Deere-traktorer i fremtiden, og der bliver altså fremover i stedet salg og service af Case IH.

- Vores kunder og medarbejdere har bakket op og har vist stor interesse for Søllested Maskinforretning, og hvad der skulle ske i fremtiden, hvilket jeg er yderst taknemmelig for, da det har været en turbulent tid, forretningen har været igennem, siger Torben Kepp Jensen.

Annonce

Ønsker nærhed

Case IH har lagt vægt på at få en nærhed til kunden ved nu at få to salgs- og servicelokationer på Lolland-Falster, samtidig med at der sker en specialisering, når forhandleren koncentrerer sig om et traktor- og høstmaskine-mærke.

- Vi er utrolig glade for at byde Søllested Maskinforretning velkommen i Case IH-familien. Vi har stor tiltro til, at dette er det helt rigtige både for Case IH, Søllested Maskinforretning og ikke mindst vores kunder, udtaler business director for Case IH, Markus Ågren.

- Søllested Maskinforretning har gennem en menneskealder solgt landbrugsmaskiner fra et andet amerikansk brand med god succes. Og de har en god kontakt til de professionelle landbrug på Lolland-Falster, Møn og Sydsjælland, fortsætter han.


Johs. Mertz satser på New Holland

Hos Johs. Mertz med afdelinger i Maribo, Faxe og Ringsted vil man nu satse mere helhjertet på New Holland-maskinerne.

- Johs. Mertz har de sidste 15 år arbejdet hårdt og godt sammen med Case IH, men nu må vores veje desværre skilles. Vi er simpelthen ikke enige om strategien for at sælge Case IH fremadrettet. Forretningsplanen skal kunne hænge sammen, og det gør den ikke ved at skulle åbne en ny afdeling på Lolland Falster med værksted, reservedelslager og udstilling. Det betyder, at vi fra maj næste år vil stoppe som forhandler af Case IH for yderligere at styrke indsatsen på New Holland-brandet, siger direktør i Johs. Mertz, Christian Holst.

Annonce

- Sammen med de øvrige stærke brands; Amazone, Kverneland, Ropa, Albach samt bl.a. de nye Woods-rotorklippere står vi enormt stærkt med gode og stærke brands i vores salgsportefølje. Fra vores anerkendte værksteder i Maribo, Faxe og Ringsted står vores eksperter naturligvis fortsat vores Case IH-kunder bi med reparationer og service, fortsætter han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE