cookie-og-privatlivspolitik
Coach Tina Stentebjerg (th.), jurist Jonna Munch (i midten) og økonomikonsulent Tina Bjerregaard (tv.) står bag den nye række af møder for kvinder på landet. Deltagerne kan godt glæde sig til en aften med smittende girlpower!
Coach Tina Stentebjerg (th.), jurist Jonna Munch (i midten) og økonomikonsulent Tina Bjerregaard (tv.) står bag den nye række af møder for kvinder på landet. Deltagerne kan godt glæde sig til en aften med smittende girlpower!

Landbrugsnyt

Ny møderække om kvindeliv på landet

Tre nye møder fordelt i Ringsted, Holbæk og Hillerød skal give kvinder på landet mod på at påvirke deres egen og familiens fremtid.
12. oktober 2018 kl. 09:31 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Det begyndte med et møde i foråret, men "Kvindeliv på landet med succes", som blev holdt på Lolland-Falster, var populært, så nu bredes det ud til det øvrige Sjælland.

Modsat forrige generation er kvinder på landet ofte udearbejdende og ikke helt så involveret i bedriften. Så selvom livsstilen, den friske luft og friheden på landet på mange punkter er berigende, kan der alligevel være bekymringer og frustrationer: Hvordan finder du, som kvinde, overskud til at leve dit liv og være den, du gerne vil i den virkelige verden, hvor travlhed i hjemmet med at passe landbrug, job, mand, børn, tøjvask, madlavning og oprydning ofte styrer hverdagen?

Coach Tina Stentebjerg kommer med bud på, hvordan man som kvinde finder glæden i hverdagen og bevarer den - også i de perioder, hvor udfordringerne er mange.

Jurist Jonna Munch stiller bl.a. skarpt på, hvordan du som kvinde kan være sparringspartner for din mand om de ofte svære samtaler, så I sammen kan sikre bedriftens og familiens fremtid bedst muligt. Det giver en tryghed og lettelse at få det afklaret.

Møderne er arrangeret af rådgivningsvirksomheden Agrovi og coach Tina Stentebjerg. Indlægsholderne er selv kvinder med rødderne solidt plantet i familielivet og landbrugserhvervet.

Tina Stentebjerg er uddannet coach og har sammen med sin mand et større landbrug, hun er mor til fire og har prøvet på egen krop og sjæl, hvad udfordringerne ved at være kvinde på landet og at tage ansvar for egen succes betyder.  

Jonna Munch er jurist i Agrovi og har mange års erfaring med rådgivning i alle forhold omkring familiejura.

Tina Bjerregaard er driftsøkonomikonsulent i Agrovi og har også erfaring i at drive selvstændig virksomhed i samarbejde med sin ægtefælle.


Tapas, bobler og kun for kvinder

Møderne byder bl.a. også på bobler og tapas og henvender sig til alle kvinder, der til dagligt er en del af familielivet på et landbrug.

Tid og sted er: 6. november kl. 19 til 21 hos Agrovi Vest, Hørbygaard, Tuse Næs vej 7, 4300 Holbæk, 14. november kl. 19 til 21 hos Agrovi Midt, Balstrupvej 90, 4100 Ringsted og 22. november 2018 kl. 19 til 21 hos Agrovi Nord, Industrivænget 22, 3400 Hillerød.

Tilmelding er nødvendig via www.agrovi.dk/events senest en uge før den aktuelle mødedato.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce