cookie-og-privatlivspolitik
Karsten Jespersen er udnævnt til produktchef hos maskinhandleren Karl Mertz.
Karsten Jespersen er udnævnt til produktchef hos maskinhandleren Karl Mertz.
Foto: Karl Mertz

Landbrugsnyt

Ny produktchef hos Karl Mertz

Der skal mere fokus på præcisionslandbrug hos maskinhandleren Karl Mertz, som derfor har udnævnt Karsten Jespersen til produktchef.
07. september 2018 kl. 09:30 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

- Vi har længe haft et forspring og et højt vidensniveau inden for specielt GPS, sektionsstyring og variabel tildeling takket være Karsten Jespersen og hans kompetencer og naturlige interesse for dette område og ikke mindst landbrugets ve og vel generelt. Hos Karl Mertz vil vi fortsætte med at være specialister og førende inden for udstyr til præcisionslandbrug, og det kræver, vi fokuserer yderligere, og det gør vi ved, at Karsten fremadrettet leder et team af dygtige medarbejdere, som er uddannet i de produkter, som vi markedsfører, servicerer og ikke mindst supporterer, udtaler adm. direktør i firmaet, Anders Mikkelsen.


Fremtidens teknologi

- Vi oplever, der kommer stigende krav til landmændene til at optimere driften og dokumentere, hvordan, hvor og hvornår de sprøjter, gøder, sår og pløjer deres marker. Sammen med især AGCO og deres udvikling inden for området, vil vi sikre et højt kompetenceniveau hos Karl Mertz. Udviklingen består ikke kun af avanceret teknik, det handler lige så meget om udfordringen i, at brugerne skal kunne omsætte den avancerede teknik til brugbare løsninger i marken. Ud over at vi sælger udstyret, så kommer vi til at fokusere på at udligne det gab, der er mellem det udstyr, vi rent faktisk kan levere i dag, og til hvad der på daglig basis bliver brugt i marken, ved fx at tilbyde brugerkurser på basis og avanceret niveau og levere support i topklasse, siger Karsten Jespersen.


Valtra - en avanceret traktor

Ud over arbejdet med teknologi til præcisionslandbrug, så vil Karsten Jespersen også indgå som en del af salgsteamet hos Karl Mertz og primært beskæftige sig med salg af Valtra-traktorer på Lolland-Falster.

- Valtra-traktorerne har gennemgået en rivende udvikling de senere år, og generation 4 byder på enkel betjening via SmartTouch og er på et førende højt teknisk niveau, fortæller Karsten Jespersen.

Han er uddannet landbrugsmaskinmekaniker og har i en årrække arbejdet som traktorfører i Danmark og Australien. Han er 33 år og bosiddende ved Nakskov.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce