cookie-og-privatlivspolitik
På Børn & Dyr på Bregentved fejres 50-års jubilæet bl.a. med en Massey Ferguson-udstilling, hvor en nyistandsat Massey Ferguson 178 fra 1969 vises frem. Det er dog ikke den på billedet.
På Børn & Dyr på Bregentved fejres 50-års jubilæet bl.a. med en Massey Ferguson-udstilling, hvor en nyistandsat Massey Ferguson 178 fra 1969 vises frem. Det er dog ikke den på billedet.
Foto: Arkiv

Landbrugsnyt

Nyistandsat Massey Ferguson udstilles

På årets børnedyrskue Børn & Dyr på Bregentved udstilles en nyistandsat Massey Ferguson 178 fra 1969.
29. maj 2019 kl. 09:39 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Medlemmerne i Sjællands Veteran Traktor Klub har med hjælp fra sponsorer totalt nyistandsat en Massey Ferguson 178 fra 1969.

Det funklende resultat kan ses på en Massey Ferguson-udstilling på årets Børn & Dyr på Bregentved, som finder sted fra 29. til 30. juni i Piberhusfolden ved Bregentved Gods.

Børnedyrskuet har i år 50-års jubilæum og iden forbindelse udstilles den gamle Massey Ferguson fra 1969, som dermed også har 50 års jubilæum.

Traktoren fra 1969 vil være opstillet ved siden af en spritny Massey Ferguson fra 2019, så man kan se forskellen, ligesom der også vil blive vist filmoptagelser, hvor man kan se Massey Ferguson-traktrerne gennem tiden.

- Traktoren, vi udstiller, blev første gang leveret 16. januar 1969 til Strandgården i Kirke Stillinge. Den har været skilt fuldstændig ad. Alle bøsninger er skiftet, og den er blevet sandblæst. Der er brugt 1.000 timer på det, fortæller Jens Peter Andersen fra Traktormuseet i Herfølge.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her