cookie-og-privatlivspolitik
Formand Povl Fritzner vil i sin beretning komme ind på landbrugserhvervets udfordringer og muligheder i Region Sjælland.
Formand Povl Fritzner vil i sin beretning komme ind på landbrugserhvervets udfordringer og muligheder i Region Sjælland.
Foto: Arkivfoto: Denny Michael Jakobsen

Landbrugsnyt

ØØL holder årsmøde

Østlige Øers Landboforeninger (ØØL) holder mandag 28. oktober sit 26. årsmøde i Sorø.
16. oktober 2019 kl. 06:35 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Østlige Øers Landboforeninger (ØØL) holder mandag den 28. oktober sit 26. årsmøde i Sorø.

Formand Povl Fritzner vil i sin beretning komme ind på landbrugserhvervets udfordringer og muligheder i Region Sjælland, mens sekretariatschef Charlotte Frimer Petersen vil fortælle om årets Roskilde Dyrskue, som hører under ØØL.

Derudover vil Laurits Rasmussen's Mindelegat blandt andet bliver uddelt.

ØØL er en sammenslutning af landboforeningerne på Sjælland og øerne, og i år er næstformand i ØØL, John Nielsen, som også er formand i Dansk Landbrug Sydhavsøerne (DLS) på valg.

Efter beretning, godkendelse af årsregnskab og valg til bestyrelsen vil forfatter Charlotte Langkilde holde oplæg om bogen "30 års miljøpolitik - en katastrofe", som udkom sidste år og er skrevet af Bjarne Brønserud.

Bogen beskæftiger sig med de mange og vidt forskellige fagområder, der påvirker den danske miljødagsorden og belyser, hvorfor dansk landbrug i årevis har været presset af de danske rammevilkår og er blevet hårdt ramt på indtjening og konkurrenceevne.

Charlotte Langkilde gennemgår de komplekse forhold, som bogen (der er antaget til bedømmelse som doktordisputats) beskriver og kommer med sit bud på, om det er muligt at sætte en ny miljødagsorden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her