cookie-og-privatlivspolitik
Så er der snart julemarked i Nyvang.
Så er der snart julemarked i Nyvang.
Foto: Privat

Landbrugsnyt

Oplev julemarked i den gamle landsby Nyvang

Nyvang Julemarked tænder igen lys og juletræ og inviterer til hyggelig jul, hvor små og store samles og glemmer den travle hverdag for en stund.
19. november 2019 kl. 18:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

Hele byen er i julestemning, og alle husene emmer af god, gammeldags hygge. Hvert hus byder på sjove aktiviteter og julerier. Udendørs bugner de opvarmede telte med små og store sager, fordelt på over 60 boder, der sælger smukt håndlavet brugskunst, smykker, skind, tasker, julepynt og meget mere, til gode priser.

Blandt oplevelserne for børn og voksne er: Rundvisning med guide i landsbyen Nyvang, juletræsfest med godteposer, at møde julemanden, finde de forsvundne nisser og vinde en præmie, få en tur i hestevogn og få fortalt skønne nissehistorier i rigtige nisseomgivelser. Derudover kan man lave sit eget kalenderlys, opleve julekoncert og julegudstjeneste i landsbykirken samt møde nisserne, der deler godter ud til børnene.

Når sulten melder sig, er der rig mulighed for god, gammeldags julemad. Nyvangs eget traktørsted, Madam Blå, serverer andesteg med tilbehør, risalamande, kaffe/the og kage. På Julekroen er der flæskestegssandwich og pølser. Til dessert kan der tilbydes æbleskiver, gløgg og kage i Julecaféen. I forsamlingshuset er der madpakker, kaffe og kage, og hos slagteren kan du få en god omgang frikadeller med brød.

Blandt de mange boder findes også brændte mandler, bolsjer, chokolade og andre lækkerier. Skulle man alligevel foretrække sin egen medbragte madpakke, er der mulighed for at spise den på aktivitetspladsen.

Nyvangs egne butikker har åbent som vanligt, så der er rig mulighed for at gå på opdagelse i slagteren, bageren, blikkenslageren, legetøjshandelen, børstenbinderen, Brugsen, museumsbutikken og husflidsforeningen i Skovhuset.

Julemarkedet finder sted i dagene 23., 24., 27., 28. og 30. november og 1. december.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her