cookie-og-privatlivspolitik
Produktionsleder Anja Therkelsen fra Lykkensgård Avlscenter er én af dem, der benytter Jobstafet til at finde arbejdskraft.
Produktionsleder Anja Therkelsen fra Lykkensgård Avlscenter er én af dem, der benytter Jobstafet til at finde arbejdskraft.
Foto: Privatfoto

Landbrugsnyt

Rekordhøjt antal jobs på landbrugets største jobportal

Jobstafet oplever den mest aktive periode på sin jobportal, siden den blev relanceret i november 2018.
150 arbejdsgivere har siden 1. december brugt Jobstafet til at finde sin medarbejdere.
27. januar 2020 kl. 06:00 Af Lars Hovgaard

Annonce

Flere og flere finder det gode match på arbejdsmarkedet gennem Jobstafet. De sidste to måneder har Jobstafet haft en stejl opadgående kurve af nye stillingsopslag, og 50 procent flere arbejdsgivere benytter jobportalen sammenlignet med samme periode for et år siden. Lige nu er der på Jobstafet 150 jobs inden for landbruget samt følgeerhverv og det grønne område.

- Vi har flere stillinger med mulighed for ledelsesansvar, end vi plejer at have, og samtidig oplever vi stor efterspørgsel fra landmændene efter elever, fortæller projektleder på Jobstafet Christina Bentzen.

De aktuelle stillingsopslag på Jobstafet tæller naturligvis traditionelle landbrugsjobs, men der er også mere specialiserede stillinger som montør af foder-, male- og blandeanlæg i landbruget og en planteavlsstilling med speciale i kartofler.

Alle Jobstafets jobopslag bliver vist på landbrugsavisens netavis og andre større jobportaler, og Jobstafet har desuden stor succes med at tilbyde arbejdsgiverne målrettet annoncering via Facebook.

- Vores samarbejde med flere eksponeringskanaler er helt klart en af de helt store årsager til vores succes. Jobstafet matcher arbejdsgivere og jobsøgere på en hurtig og nem måde hele døgnet rundt, siger Christina Bentzen.

Annonce

Selvom Jobstafets tal er positive, siden portalen blev relanceret i 2018 med helt ny hjemmeside og database, er er der stadig udfordringer for branchen fortæller Christina Bentzen.

- Vi fornemmer stadig en større efterspørgsel efter arbejdskraft, end der er udbud, og flere landmænd må ansætte mindre kvalificeret arbejdskraft end ønsket for at få løst akutte behov og opretholde produktionen, siger Christina Bentzen.

Jobstafet er ejet af ungdomsorganisationen LandboUngdom, og alt overskuddet fra Jobstafet går til foreningsarbejdet og støtte til de frivillige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

SENESTE NYT

MEST LÆSTE

ANNONCE