cookie-og-privatlivspolitik
Scantruck holder 5. oktober anden udgave af maskinmessen ScanMek Øst. Sidste år kiggede omkring 400 forbi på Kærup Parkvej i Ringsted.
Scantruck holder 5. oktober anden udgave af maskinmessen ScanMek Øst. Sidste år kiggede omkring 400 forbi på Kærup Parkvej i Ringsted.

Landbrugsnyt

Scantruck klar med ny maskinmesse

5. oktober er det tid til anden udgave af maskinmessen ScanMek Øst.
24. august 2018 kl. 14:24 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Scantruck lancerede sidste år udstillingen ScanMek Øst på Kærup Parkvej i Ringsted. Og 5. oktober slår Scantruck så igen portene op til en ny udgave. Den jyske udgave af messen i Skive havde i år 10. års jubilæum.

- Konceptet i Ringsted er det samme som i Skive. Vi vil gerne se så mange både kunder og potentielle kunder som muligt til en præsentation af, hvad vi har af maskiner til både entreprenørbranchen og landbruget. Og ikke mindst til en god maskinsnak under afslappede former. Sidste år havde vi omkring 400 gæster i løbet af dagen, og det oversteg alle forventninger, siger Jørn Rauff Larsen, Scantrucks salgschef for Østdanmark

Salgschefen har ikke mindst bidt mærke i, at en del kunder har henvendt sig for at høre, om og hvornår der bliver en ScanMek i 2018.

- Det gør der naturligvis, og datoen bliver altså den 5. oktober. Det har virkelig været positivt at mærke interessen for arrangementet. Nu gearer vi os til at præsentere hele paletten af maskiner fra vores store importprogram. Vi satser på et vise såvel Komatsu og Manitou som Weycor og Mustang. Og naturligvis også noget stort fra McCloskey og lifte fra vores nyeste import, PB Platforms, siger Jørn Rauff Larsen.

Foruden maskiner fra det store Scantruck-repertoire, kommer ScanMek Øst også til at byde på et bredt udvalg af skovle, rotortilt og andet tilbehør fra eksterne leverandører. Blandt de eksterne bliver i øvrigt også pølsemanden. Ringsted-folkene har naturligvis kopieret det vigtige element fra ScanMek-messerne i Skive, som omfatter både fast føde og noget læskende til de besøgende.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce