cookie-og-privatlivspolitik
Semler Agros direktør Morten Buus fortæller, at virksomheden lige nu kigger på forskellige muligheder for at etablere sig på Lolland-Falster, efter det ikke er lykkedes at nå til enighed med Søllested Maskinforretning om salg af John Deere-maskiner.
Semler Agros direktør Morten Buus fortæller, at virksomheden lige nu kigger på forskellige muligheder for at etablere sig på Lolland-Falster, efter det ikke er lykkedes at nå til enighed med Søllested Maskinforretning om salg af John Deere-maskiner.

Landbrugsnyt

Semler Agro vil etablere ny afdeling på Lolland-Falster

Semler Agro og Søllested Maskinforretning er ikke blevet enige om en aftale om John Deere-salg i fremtiden, og nu leder Semler Agro efter et nyt domicil på Lolland-Falster. Det er helt afgørende, at vi fortsat er tæt på kunderne, siger Semler Agros direktør.
25. juni 2019 kl. 12:28 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Semler Agro bliver fra den 1. september 2019 eneforhandler af John Deere-landbrugsmaskiner, og i den forbindelse har virksomheden været i dialog og forhandling med Søllested Maskinforretning om en fremtidig aftale. Nu tyder alt på, at de to virksomheder ikke bliver enige.

- Det var vores ambition at lande en gensidig fordelagtig aftale med både Herborg og Søllested. På trods af god dialog har det ikke været muligt at nå frem til enighed med Søllested. Jeg har stor respekt for virksomheden og havde gerne set, at vi var lykkedes med at integrere Søllested Maskinforretnings knowhow, personale og forretning til glæde for landmændene på Lolland og Falster. Vi undersøger nu mulighederne for selv at etablere os i området, siger Semler Agros direktør Morten Buus.


Vigtigt at være tæt på kunderne

Det er afgørende for Semler Agro at være til stede på Lolland-Falster, så man er tæt på kunderne og kan sikre et højt serviceniveau, som er et kardinalpunkt i strategien. Derfor er målet at finde et domicil med en central placering på Lolland-Falster.

- Det er vigtigt, at vi kan rykke hurtigt ud med servicevogne og være tilgængelige for vores kunder på Falster og Lolland, som selvfølgelig stadig skal have glæde af John Deere-maskiner og akutværksteder i fremtiden. Derfor vil vi etablere os i området og kigger lige nu på forskellige muligheder. Den nye afdeling vil skabe nye arbejdspladser og nye forretningsmuligheder, som vi ser frem til at udforske, siger Morten Buus, der ikke på nuværende tidspunkt kan sætte en tidshorisont på projektet, men forsikrer, at alle John Deere-kunder vil være serviceret og supporteret af Semler Agros rullende værksteder pr. 1. september 2019.

- Lige nu holder vi alle døre åbne. Vi skal finde et sted, der passer godt til både vores salgsafdeling og til vores rullende værksteder, som vi satser stort på i de kommende år. Vi startede en stor omstrukturering i 2018 og har nu det helt rigtige setup på plads til at levere løsningsorienteret service og sikre den bedste oppetid i branchen, siger Morten Buus.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her