Annonce
Landbrug

Semler Agro vil etablere ny afdeling på Lolland-Falster

Semler Agros direktør Morten Buus fortæller, at virksomheden lige nu kigger på forskellige muligheder for at etablere sig på Lolland-Falster, efter det ikke er lykkedes at nå til enighed med Søllested Maskinforretning om salg af John Deere-maskiner.

Semler Agro og Søllested Maskinforretning er ikke blevet enige om en aftale om John Deere-salg i fremtiden, og nu leder Semler Agro efter et nyt domicil på Lolland-Falster. Det er helt afgørende, at vi fortsat er tæt på kunderne, siger Semler Agros direktør.

Semler Agro bliver fra den 1. september 2019 eneforhandler af John Deere-landbrugsmaskiner, og i den forbindelse har virksomheden været i dialog og forhandling med Søllested Maskinforretning om en fremtidig aftale. Nu tyder alt på, at de to virksomheder ikke bliver enige.

- Det var vores ambition at lande en gensidig fordelagtig aftale med både Herborg og Søllested. På trods af god dialog har det ikke været muligt at nå frem til enighed med Søllested. Jeg har stor respekt for virksomheden og havde gerne set, at vi var lykkedes med at integrere Søllested Maskinforretnings knowhow, personale og forretning til glæde for landmændene på Lolland og Falster. Vi undersøger nu mulighederne for selv at etablere os i området, siger Semler Agros direktør Morten Buus.

Vigtigt at være tæt på kunderne

Det er afgørende for Semler Agro at være til stede på Lolland-Falster, så man er tæt på kunderne og kan sikre et højt serviceniveau, som er et kardinalpunkt i strategien. Derfor er målet at finde et domicil med en central placering på Lolland-Falster.

- Det er vigtigt, at vi kan rykke hurtigt ud med servicevogne og være tilgængelige for vores kunder på Falster og Lolland, som selvfølgelig stadig skal have glæde af John Deere-maskiner og akutværksteder i fremtiden. Derfor vil vi etablere os i området og kigger lige nu på forskellige muligheder. Den nye afdeling vil skabe nye arbejdspladser og nye forretningsmuligheder, som vi ser frem til at udforske, siger Morten Buus, der ikke på nuværende tidspunkt kan sætte en tidshorisont på projektet, men forsikrer, at alle John Deere-kunder vil være serviceret og supporteret af Semler Agros rullende værksteder pr. 1. september 2019.

- Lige nu holder vi alle døre åbne. Vi skal finde et sted, der passer godt til både vores salgsafdeling og til vores rullende værksteder, som vi satser stort på i de kommende år. Vi startede en stor omstrukturering i 2018 og har nu det helt rigtige setup på plads til at levere løsningsorienteret service og sikre den bedste oppetid i branchen, siger Morten Buus.

  • Semler Agros direktør Morten Buus fortæller, at virksomheden lige nu kigger på forskellige muligheder for at etablere sig på Lolland-Falster, efter det ikke er lykkedes at nå til enighed med Søllested Maskinforretning om salg af John Deere-maskiner.
Annonce
Annonce
Annonce
Maribo

Sygdomsforløb satte gang i butiksdrøm: Nu har han slået døren op

Sport

NFH dummer sig gevaldigt i Sønderjyske - under maksimalt pres nu

112

Område ved indrefjord afspærret efter fund i vandet

Indland

Vil du også gøre det? Seks ud af 10 vil sætte hveder på bordet

Lokal nyt

Millliondyrt projekt i gang: Skal forvandle 250 kvm

Dølle

Snart går det løs: Hjælp os med dine vildeste Dølle-minder!

Sport

Skuffet Wulff efter nederlag: - Fatter slet ikke at vi kan tabe den kamp

Lolland-Falster

"På røven i Nakskov"? - Det kan man godt glemme alt om

Maribo

Flytter butik væk fra Rødby: Men åbner i Maribo

112

Stoppet på trehjulet knallert på motorvejstilkørsel

Udland

Biden underskriver Ukraine-pakke og lover nye sendinger straks

Guldborgsund

Se billederne: Hundredvis dukkede op til 125-års jubilæum

Sport

NFH-profil ånder lettet op: Fjernet knude var godartet

Lokal nyt

Gør dig klar: Her sætter de prisen ned på brændstof

Lokal nyt

Uro i lokalt sygeplejeråd: Vil af med forkvinde

Indland

Myndighederne jubler: Snart er det slut

Annonce
Annonce
Lolland

Store Lalandia-planer: Udvider for at udnytte potentialet

Guldborgsund

Nyt udvalg: Færre skal være afhængig af pendling

Udland

Fragmenter af fugleinfluenza fundet i amerikansk komælk

Udland

Flere er kommet til skade under indspilning af ny Hollywoodfilm

112

105 taget i fartkontroller

Falster

Koster 30 millioner: Enormt million-projekt går ind i ny fase

Guldborgsund

DSB udbetaler kompensation: Så meget er der til lokale pendlere