cookie-og-privatlivspolitik
Storstrømsbroen er spærret for brede køretøjer fra sidste uge af marts og otte uger frem på grund af arbejde i forbindelse med den nye Storstrømsbro.
Foto: Anders Knudsen

Landbrugsnyt

Storstrømsbro lukket for brede køretøjer

Skal man hen over Storstrømsbroen med et bredt køretøj som en landbrugsmaskine, skal man i en midlertidig periode køre over Farøbroerne.
02. april 2019 kl. 11:00 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Vejdirektoratets arbejde i forbindelse med en ny Storstrømsbro medfører en periode med en smallere vejbane på en del af Storstrømsvej (rute 153) på Falster. Arbejdet på Storstrømsvej, der gik i gang i sidste uge i marts, varer cirka otte uger og betyder, at Storstrømsbroen er spærret for kørsel med brede køretøjer i arbejdsperioden.

Ordningen med mulighed for kørsel med brede køretøjer om natten over Storstrømsbroen er derfor blevet ændres, så overførslen i stedet skal ske via Farøbroerne. Det er dog fortsat gratis at benytte sig af ordningen.

Vil du bestille en overførsel, skal det som hidtil ske senest dagen før inden kl. 15.00 til politiet på tlf.: 5485 1448.

Nye mødesteder er Gundslev Pendlerplads ved frakørsel 43, p-pladsen på Farø ved frakørsel 42 og pendlerpladsen ved Stensved ved frakørsel 41.

Af hensyn til sikkerheden vil overførslen ske med ledsagekøretøjer. Der køres fra Nørre Alslev frakørsel 43 kl. 3.00 og fra Stensved-frakørslen 41 kl. 4.00.

Opsamling på Farø er mulig og kan aftales med ledsagerkøretøjet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce