cookie-og-privatlivspolitik
Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked byder på både bedømmelser af føl og plage, shows, kræmmerboder og tivoli og finder sted fra 13.-15. september.
Gørlev Hesteskue og Kræmmermarked byder på både bedømmelser af føl og plage, shows, kræmmerboder og tivoli og finder sted fra 13.-15. september.

Landbrugsnyt

Tid til hesteskue i Gørlev

Heste, kræmmerboder, veteranbiler, Ruds-Vedby-garden og meget mere kan opleves på årets føl- og plagskue og kræmmermarked i Gørlev.
11. september 2019 kl. 10:36 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

Årets Hesteskue og Kræmmermarked i Gørlev finder sted fra 13.-15 september. Der er tilmeldt cirka 75 føl og plage til hesteskuet, som finder sted om lørdagen den 14. september.

De tilmeldte føl og plage fordeler sig på racerne Belgier, Jyder, Knabstruppere, Shetlændere, Haflingere, Islændere, Nordsvenske heste, Miniatureheste og Welsh.

Ligesom sidste år vil der være åben votering i forbindelse med kåringen, så publikum kan følge med.

Som altid har Kim Larsens tivoli og kræmmermarkedet åbent alle tre dage.

Fredagen står i kræmmermarkedet og tivoliets tegn, mens hestene for alvor rykker ind om lørdagen, hvor skuet åbnes af Jens Müller, chef for Visit Vestsjælland.

Derudover udpeges om lørdagen Skuets bedste føl, hoppeplag, hingsteplag og 2-3 års plag. Derudover vil der være løfteben-konkurrence for føl. Dagen sluttes på festlig vis med præsentation af alle udstillede hesteracer og uddeling af ærespræmier.

Publikum har ved dette skue mulighed for at gætte vægten på en af de udstillede heste og vinde en præmie. Ifølge arrangørerne plejer det at være en underholdende konkurrence med mange forskellige gæt.

Søndagen åbnes af Kalundborg-borgmester Martin Damm, og der vil i løbet af dagen være forskellige showindslag. Blandt andet kommer Citroën-klubben forbi for at vise veteranbiler frem.

Som noget nyt på efterårsskuet marcherer Ruds-Vedby-garden i år om søndagen. De starter ved Rørmosecentret og går derefter til markedspladsen og slutter i ringen, hvor de giver et par numre. For det yngste vil der også være ponyridning.

Igen i år er der udsolgt til kræmmermarkedet, og arrangørerne melder om et godt og varieret udbud blandt de 80 kræmmere og udstillere.

Fredag er der åbent fra kl. 14.00-19.00, lørdag ankommer hestene fra kl. 8, og bedømmelserne påbegyndes umidelbart efter åbningstalen kl. 9.00. Der er kræmmermarked fra kl. 10.00-19.00. Søndag er der åbent fra kl. 10.00-16.00.

Adressen er Søparken, Søkrogen 4A, Gørlev.

Du kan læse mere på www.goerlevhesteogkraemmer.dkKOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her