cookie-og-privatlivspolitik
Niels Borre bliver ny direktør i Strube Scandinavia i Maribo.
Niels Borre bliver ny direktør i Strube Scandinavia i Maribo.

Landbrugsnyt

Vagtskifte i frøfirma

Strube Scandinavia A/S skifter ud på direktørposten.
11. oktober 2018 kl. 08:42 Af Denny Michael Jakobsen

Annonce

NAVNENYT Frøfirmaet Strube Scandinavia A/S med hovedsæde i Maribo har vagtskifte i ledelsen.

Niels Bjerre, der indtil nu har været kommerciel direktør, overtager 1. november direktørstolen fra Viggo Jean Steffensen, som har fået nyt internationalt job.

Viggo Jean Steffensen bliver salgschef i hollandske Verisem, der er en af de store virksomheder på markedet for grøntsagsfrø.

- Vi er meget glade for, at Viggo Steffensen kommer til vores virksomhed. Med sin brede erfaring og kommercielle drivkraft, skal han lede vores vækststrategi i Europa, Mellemøsten og Afrika, siger Philippe Rousseau, der er administrerende direktør i Verisem.

Viggo Jean Steffensen har været otte år hos Strube Scandinavia.

- Jeg har haft en fantastisk tid hos Strube i Danmark og internationalt, hvor vi har opnået gode resultater og fået udviklet forretningen i mere end 35 lande. Jeg vil også gerne takke de danske landmænd, som har støttet os lige fra dag et, det er jeg personligt meget taknemlig for, siger han.

Den nye direktør Niels Borre understreger, at han glæder sig til at overtage ansvaret i Strube og fortsætte samarbejdet med kunderne i landbruget.

- Landbruget står over for en del ændringer de kommende år. Vi glæder os til at bidrage til den nye udvikling, hvor vi har mulighed for det, siger han.

Niels Borre understreger også, at Strube vil fortsætte udviklingen med forædling af frø til sukkerroer.

- Vi vil fortsat have fokus på markedsføring af nye sorter med et højt sukkerudbytte - også med de kendte karakteristika som høj renhed og sorter med stort bladdække. Høj renhed er blevet meget vigtigt for dyrkerne de seneste år, hvor renhedsprocenten er blevet en væsentlig faktor i dyrkernes afregning. Stort bladdække er også en egenskab, som bliver vigtigere og vigtigere i takt med, at dyrkerne skal sprøjte mindre og mindre - også i konventionelt landbrug, siger han.

- Vi ser også en meget positiv udvikling i forædlingen af hvede, både vårhvede og vinterhvede. Vi har især fokus på de markeder, som fokuserer på kvalitetshvede, og som har behov for en høj vinterfasthed i vinterhveden. Typiske lande er Litauen, Letland, Estland, Finland, Norge og Sverige, hvor vi allerede er repræsenteret med markedssorter. Vi vil forhåbentlig også se hvedesorter fra Strube på lokalt niveau de kommende år, tilføjer den nye Strube-direktør.

Strube Scandinavia ApS dækker geografisk Skandinavien og Baltikum og er et 100 procent ejet datterselskab af Strube-koncernen, som er beskæftiget inden for forædling af roer, solsikker, hvede og markedsfører samtidig udsæd til konsumærter og grøntsager. Strube-koncernen beskæftiger 450 personer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Annonce i kategorien "Landbrugsnyt":
Annonce