cookie-og-privatlivspolitik
Brandon Beal er også hyret til årets Grøn Koncert - og kommer til Nakskov.
Foto: Privat

Lokal nyt

10 koncertnavne klar

Radio SydhavsØerne Live rykker til Lienlundparken i Nakskov.
19. juni 2019 kl. 11:40 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Musikerne, der skal underholde i år ved Radio SydhavsØerne Live, er nu hyret. Livekoncerten rykker til Lienlundparken i Nakskov og foregår torsdag 8. august. I år må publikum som noget nyt betale en smule for at overvære koncerten:

- Tidligere har vi arrangeret koncerterne i forbindelse med fest- eller kulturuger i henholdsvis Nykøbing og Nakskov, hvor der var hyret scene til også andre arrangementer. Der er ikke fest- og kultur-uger i år, så vi er nødt til at sælge billetter for at få økonomien til at hænge sammen, forklarer radiochef Anders Brønholt.

Billetter til 50 kroner stykket kan fra på mandag købes i SuperBrugsen og Meny i Nakskov samt i Folketidendekoncernens bladhuse i Nakskov, Maribo og Nykøbing.

Musikalsk kan publikum glæde sig til dj Faustix og den amerikanske sanger og sangskriver Brandon Beal, der startede som professionel fodboldspiller, men brækkede nakken i en tackling. Historien har han genfortalt på singlen "Golden" i samarbejde med Lukas Graham.

Djämes Braun med lokale Lasse "Pilfinger" Kramhøft, Bro, Rasmus Walter og det gendannede 80'er-band Cut'N'Move med Zindy Laursen som forsanger og Jens Kjær Larsen er også i parken sammen med Too Many Left Hands, Fravær, lokale Patrick Smith, der var med i X Factor, og Party Factory, der er Jon From fra Sundbys nye partyorkester.

Mange vil kende Jon From fra kopibandet Waterline, der spiller Dizzy Mizz Lizzy-numre.

Koncerten varer fra klokken 18 til 23.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Socialdemokraterne, de… 03. juni 2020 kl. 11.14

AF: MARTIN WOUTERS

brædder er en lykkelig… 01. juni 2020 kl. 10.57

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

Annonce