cookie-og-privatlivspolitik
Brandon Beal er også hyret til årets Grøn Koncert - og kommer til Nakskov.
Foto: Privat

Lokal nyt

10 koncertnavne klar

Radio SydhavsØerne Live rykker til Lienlundparken i Nakskov.
19. juni 2019 kl. 11:40 Af Marianne Knudsen

Annonce

NAKSKOV Musikerne, der skal underholde i år ved Radio SydhavsØerne Live, er nu hyret. Livekoncerten rykker til Lienlundparken i Nakskov og foregår torsdag 8. august. I år må publikum som noget nyt betale en smule for at overvære koncerten:

- Tidligere har vi arrangeret koncerterne i forbindelse med fest- eller kulturuger i henholdsvis Nykøbing og Nakskov, hvor der var hyret scene til også andre arrangementer. Der er ikke fest- og kultur-uger i år, så vi er nødt til at sælge billetter for at få økonomien til at hænge sammen, forklarer radiochef Anders Brønholt.

Billetter til 50 kroner stykket kan fra på mandag købes i SuperBrugsen og Meny i Nakskov samt i Folketidendekoncernens bladhuse i Nakskov, Maribo og Nykøbing.

Musikalsk kan publikum glæde sig til dj Faustix og den amerikanske sanger og sangskriver Brandon Beal, der startede som professionel fodboldspiller, men brækkede nakken i en tackling. Historien har han genfortalt på singlen "Golden" i samarbejde med Lukas Graham.

Djämes Braun med lokale Lasse "Pilfinger" Kramhøft, Bro, Rasmus Walter og det gendannede 80'er-band Cut'N'Move med Zindy Laursen som forsanger og Jens Kjær Larsen er også i parken sammen med Too Many Left Hands, Fravær, lokale Patrick Smith, der var med i X Factor, og Party Factory, der er Jon From fra Sundbys nye partyorkester.

Mange vil kende Jon From fra kopibandet Waterline, der spiller Dizzy Mizz Lizzy-numre.

Koncerten varer fra klokken 18 til 23.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce