cookie-og-privatlivspolitik
Hele Hotel Falster er blandt andet blevet booket i dagene omkring brydestævnet og skal huse nogle af de gæstende brydelandshold.
Hele Hotel Falster er blandt andet blevet booket i dagene omkring brydestævnet og skal huse nogle af de gæstende brydelandshold.
Foto: Ingrid Riis/arkiv

Lokal nyt

18 lande mødes til Thor Masters

Med OL i år har der været ekstra pres på for at få det store brydestævne Thor Masters op at stå.
10. januar 2020 kl. 06:28 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

NYKØBING Cirka 160 atleter fra 18 lande som eksempelvis Armenien, Tyrkiet og USA har foreløbigt meldt deres ankomst til Nykøbing i næste uge, hvor Brydeklubben Thor afholder dette års Thor Masters.

Brydestævnet løber af stablen fredag og lørdag 17.-18. januar i Nykøbing F. Hallerne, hvilket er lidt tidligere end normalt, og det har givet ekstra pres på hos arrangørerne i brydeklubben.

- Der har været sindssygt travlt i år. Vi har været lidt udfordrede, fordi det er OL-år. Vi bad nationerne om en dato for, hvornår vi skulle holde det, og der fik vi at vide i slutningen af november, at det skulle være januar, fortæller Patrick Hyllegaard, der er formand for Brydeklubben Thor.

- Vi plejer at have fem til seks måneder at forberede os i forhold til leje af hoteller og alt det her, der skal være på plads. Så det betød, at vi lige skulle skalere vores arbejde ned til omkring to og en halv måned. Men umiddelbart ser det fint ud, og vi skulle gerne i mål til på fredag i næste uge, fortsætter han.

Brydeklubben har også haft travlt med at få sponsorer på plads, samt at få koordineret de omkring 100 frivillige, der skal sørge for alt lige fra forplejning og merchandise til livestreaming af hele brydestævnet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

Annonce