cookie-og-privatlivspolitik

29

Billeder

Enighedsvej, Nykøbing.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

25 millimeter regn på fire timer

OPDATERET MED BILLEDSERIE: Regnen væltede torsdag morgen ned over Lolland-Falster. Indtil videre er der ifølge DMI faldet mest på Vestlolland.
21. oktober 2021 kl. 09:03 Af Jakob Poulsen

Hvis du har været udenfor, eller blot kigget ud ad vinduet her til morgen, torsdag, har du måske allerede bemærket, at det har regnet - og flere steder noget mere end normalt.

Ifølge DMIs officielle målinger er der mellem klokken 6 og 10 faldet 25,1 millimeter ved vejrtjenestens målestation i Langø på Vestlolland.

Knapt så slemt ser det ud ved DMIs to øvrige lokale målestationer, i Abed og i Gedser. Her er der også faldet regn, men ikke i nær samme mængder.

DMI har udsendt et regulært varsel om kraftige regn og lokale skybrud for hele Lolland-Falster gældende frem til klokken 14. Her forventer man, at der vil falde mellem 25 og 35 millimeter regn på seks timer, og der er også risiko for lokale skybrud med mere end 15 millimeter på 30 minuttter.

Både i Guldborgsund og Lolland kommuner har vejfolk torsdag morgen og formiddag flere steder travlt med at rense tilstoppede kloakriste.

Annonce

Klik på billedet herover for at se flere billeder af regnvejret og de oversvømmelser, det har ført til visse steder.

Har du taget billeder af regnen, eller har du en regnmåler hjemme i din have, du kan aflæse, er du velkommen til at sende os billeder og tekst af, hvordan vejret ser ud hos dig - skriv til nyhedsdesk@folketidende.dk
Hos at skrive, hvor i lokalområdet billeder og målinger er taget.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce

ANNONCE