cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Åbner flere lokale vaccinations-centre

I løbet af den kommende tid åbner Region Sjælland covid-19-vaccinationssteder i yderligere tre lokale byer. Første åbning er på onsdag.
23. april 2021 kl. 17:23 Af Jakob Poulsen

Alle borgere i Region Sjælland skal have et covid-19-vaccinationscenter indenfor en afstand af 20 kilometer fra bopælen.

Sådan lyder målsætningen fra Region Sjælland, og i løbet af de kommende uger er man klar til at realisere den ved at åbne flere vaccinationscentre.

Lokalt på Lolland-Falster åbnes der nye centre i henholdsvis Nakskov, Gedser og Stubbekøbing. Det første åbner allerede på onsdag, 28. april, i Nakskov Idrætscenter, og siden følger centrene i Gedser og Stubbekøbing. Her er der dog ikke fastsat en åbningsdato endnu.

De nye vaccinationscentre vil i første omgang kun have åbent en dag om ugen, oplyser regionen i en pressemeddelelse.

- Det her er en milepæl. Med disse nye vaccinationscentre sikrer vi, at rigtig mange borgere kan blive vaccineret tæt på eget hjem. Nærhed skal modvirke ulighed i sundhed og skabe motivation og opbakning til vaccinationsindsatsen.

Annonce

- Vi er nu klar med vaccinationscentre, der ikke ligger mere end 20 kilometer væk fra borgernes hjem. Det er indfrielsen af den ambitiøse målsætning, vi har meldt ud fra starten, siger Heino Knudsen, regionsrådsformand i Region Sjælland, i pressemeddelelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE