cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Krogsgaard med prisen "Årets Gak" - en karikaturtegning af ham selv, tegnet af Jens Hage. Peter Lund Madsen overrakte prisen.

2

Billeder

Rasmus Krogsgaard med prisen "Årets Gak" - en karikaturtegning af ham selv, tegnet af Jens Hage. Peter Lund Madsen overrakte prisen.
Foto: Mickey Pless

Lokal nyt

"Årets Gak" til Krogsgaard

Mandag aften fik Rasmus Krogsgaard overrakt prisen "Årets Gak" for nummeret "Hemmeligt Forelsket" fra årets Nykøbing F. Revy.
25. november 2019 kl. 22:28 Af Pia Winther

Annonce

Mandag fik en del af Nykøbing F. Revyen 2019 endnu en pris. Det skete, da TV 2 CHARLIEs show Året der Gak løb af stablen i Portalen i Greve.

De tre nominerede til prisen Årets Gak var: Rasmus Krogsgaard (Nykøbing F. Revyen), Odense Sommerrevy, og Trine Gadeberg (Hjørring Revyen).

Og prisen gik til Rasmus Krogsgaard for nummeret Hemmeligt Forelsket, hvor han synger til Ghita Nørby - og hvor svarene fra Ghita Nørby er klippet fra det meget omtalte interview på Radio24syv. Rasmus Krogsgaard har selv skrevet tekst og musik til nummeret.

Prisen, der blev overrakt af Peter Lund Madsen, består af en karakaturtegning af Rasmus Krogsgaard selv, tegnet af Jens Hage, der er kendt fra blandt andet Blæksprutten.

Showet "Året der Gak" kan ses søndag 1. december klokken 20.40 på TV 2 CHARLIE. Satiren og humoren med alle dens farver og facetter hyldes i det nye awardshow, hvor nogle af Danmarks skarpeste og sjoveste personer underholder på scenen, og hele showet styres af årets værter, Louise Wolff og Andreas Bo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

AF: KNUD ÆRBO

Besparelser i ældreplejen 12. september 2020 kl. 10.18

Annonce