cookie-og-privatlivspolitik
Rasmus Krogsgaard med prisen "Årets Gak" - en karikaturtegning af ham selv, tegnet af Jens Hage. Peter Lund Madsen overrakte prisen.

2

Billeder

Rasmus Krogsgaard med prisen "Årets Gak" - en karikaturtegning af ham selv, tegnet af Jens Hage. Peter Lund Madsen overrakte prisen.
Foto: Mickey Pless

Lokal nyt

"Årets Gak" til Krogsgaard

Mandag aften fik Rasmus Krogsgaard overrakt prisen "Årets Gak" for nummeret "Hemmeligt Forelsket" fra årets Nykøbing F. Revy.
25. november 2019 kl. 22:28 Af Pia Winther

Annonce

Mandag fik en del af Nykøbing F. Revyen 2019 endnu en pris. Det skete, da TV 2 CHARLIEs show Året der Gak løb af stablen i Portalen i Greve.

De tre nominerede til prisen Årets Gak var: Rasmus Krogsgaard (Nykøbing F. Revyen), Odense Sommerrevy, og Trine Gadeberg (Hjørring Revyen).

Og prisen gik til Rasmus Krogsgaard for nummeret Hemmeligt Forelsket, hvor han synger til Ghita Nørby - og hvor svarene fra Ghita Nørby er klippet fra det meget omtalte interview på Radio24syv. Rasmus Krogsgaard har selv skrevet tekst og musik til nummeret.

Prisen, der blev overrakt af Peter Lund Madsen, består af en karakaturtegning af Rasmus Krogsgaard selv, tegnet af Jens Hage, der er kendt fra blandt andet Blæksprutten.

Showet "Året der Gak" kan ses søndag 1. december klokken 20.40 på TV 2 CHARLIE. Satiren og humoren med alle dens farver og facetter hyldes i det nye awardshow, hvor nogle af Danmarks skarpeste og sjoveste personer underholder på scenen, og hele showet styres af årets værter, Louise Wolff og Andreas Bo.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

AF: LINDA SOMMER

18 kommunale p-pladser lige… 14. november 2020 kl. 13.23

Annonce