cookie-og-privatlivspolitik
Fra en af de tidligere venindeaftener. Arkivfoto
Foto: Lars Henriksen

Lokal nyt

Årets Venindeaften helt aflyst

En flytning af Radio SydhavsØernes traditionsrige Venindeaften var ikke nok. Nu aflyses årets arrangement helt - Flyttes til 2021.
25. september 2020 kl. 09:48 Af Margit Olsen

Annonce

Radio SydhavsØerne og håndboldklubben TSØ afholder hvert forår Venindeaften i Maribohallen.

Arrangementet samler årligt 650 kvinder til en aften med mad, livemusik, modeshow og shoppemuligheder. Det skulle have været 12. gang i år – og har aldrig tidligere været aflyst.

- Alt var planlagt og parat til årets traditionsrige Venindeaften 1. april 2020, som Radio SydhavsØerne og TSØ arrangerer i fællesskab. Men netop som de sidste billetter var ved at blive solgt, ramte corona-nedlukningen af Danmark.
På det tidspunkt vidste ingen, om der var tale om uger eller måneder før situationen ville blive normal igen, så vi kunne afholde denne hyggelige aften med mad, livemusik, modeshow, shoppemuligheder og godt selskab af 650 kvinder, siger radiochef Anders Brønholt.

- Det viste sig hurtigt, at den første udsættelse ikke var nok, og en ny udsættelse til november blev arrangeret. Ingen havde regnet med, at en udsættelse på syv måneder ikke ville være rigeligt.
- Vi må nu sande, at fremtiden lige nu er så usikker, at vi ikke længere tror på, at det er realistisk at gennemføre Venindeaften som planlagt 4. november, siger radiochefen.

- Vi ser ingen anden mulighed end at springe 2020 over, og afholde Venindeaften som vi plejer i 2021. Datoen bliver den 30. marts 2021.

Har man købt billet til Venindeaften 2020 gælder den også til 2021. Så ved man allerede nu, at man skal med, skal man ikke gøre andet end at passe på billetten, da den stadig gælder til næste år.

Hvis man vil have refunderet den billet, man har købt, kan det godt lade sig gøre. Man skal lægge billetten med navn og kontonummer i en kuvert og aflevere den i postkassen ved en af Folketidendes kontorer i Nykøbing, Maribo eller Nakskov. Herefter vil beløbet blive refunderet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce