cookie-og-privatlivspolitik
Revyholdet anno 2021 fra venstre Silas Holst, Pernille Schrøder, Mickey Pless, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen og Karsten Jansfort efter en veloverstået premiere.

49

Billeder

Revyholdet anno 2021 fra venstre Silas Holst, Pernille Schrøder, Mickey Pless, Rasmus Krogsgaard, Rikke Buch Bendtsen og Karsten Jansfort efter en veloverstået premiere.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lokal nyt

Årets revy begejstrede et veloplagt publikum

BILLEDSERIE og VIDEO: Nykøbing F. Hallen var tæt pakket med premieregæster torsdag aften. Mange kendisser havde også fundet vej til Nykøbing.
11. juni 2021 kl. 11:30 Af Pia Winther

NYKØBING Overraskelsen var stor for publikum, da de i aftes trådte ind i Nykøbing F. Hallen, som i løbet af små tre uger er blevet omdannet fra at ligne enhver anden sportshal til en imponerende teaterscene.

Det eneste, der afslørede, at man befandt sig i en sportshal, var to reklameskærme på væggene bag publikum.

Ellers var det store rum ombygget til hyggelige omgivelser, der trods størrelsen udstrålede intimitet og hygge.

- Det har været en kæmpe opgave, og jeg er simpelthen så stolt af alle, der har været med til det her projekt. Uden jer havde det slet ikke kunnet lade sig gøre, sagde en tydeligt rørt Mickey Pless, da han efter premieren fra scenen takkede alle de medvirkende omkring tilblivelsen af årets Nykøbing Falster Revy.

Taktfaste klapsalver og stående ovationer fra publikum i salen efter sidste revynummer rundede premiereaftenen af.

Annonce

Og publikum var blevet fyldt med indtryk.

23 numre er der i årets revy, der både indeholder et gensyn med "Falster-visen" og scoreeksperten Jeanet (uden e) Nielsen krydret med iørefaldende musikalske indslag, sketches, satire og naturligvis også numre om corona, der jo har fyldt danskernes hverdag siden marts 2020, og som også har indflydelse på, hvordan man som publikum skal forholde sig.

Den vejledning er lagt i hænderne på tv-lægen Peter Qvortrup Geisling, der på en video forklarer forholdsreglerne og runder af med at minde om, at man skal huske, at kultur er godt for folkesundheden.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE