cookie-og-privatlivspolitik

5

Billeder


Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Ældre kvinde alvorligt kvæstet i ulykke

Bil og cykel i sammenstød torsdag eftermiddag. Kvinden er fløjet til behandling på Rigshospitalet.




18. juli 2019 kl. 16:51 Af Jakob Poulsen

Annonce

En ældre kvinde er blevet fløjet med helikopter til behandling på Rigshospitalets traumecenter efter en alvorlig trafikulykke på det sydøstlige Lolland kort efter klokken 15.30 torsdag eftermiddag. Hendes tilstand betegnes som kritisk.

Ulykken skete ifølge politiets vagtchef på Sakskøbingvej ved Mallehavevej mellem Nysted og Herritslev. Her var fire personer på to invalidecykler fra et lokalt plejecenter ude at cykle med frivillige ved pedalerne og ældre foran.

Kvinden var passager på den ene cykel, som af endnu ukendte årsager blev påkørt bagfra af en bil. Tilsyneladende sad kvinden i en kørestol, der stod på ladet af cyklen.

Føreren af invalidecyklen er også kommet til skade, men tilsyneladende knapt så slemt som den ældre kvinde ifølge de første meldinger. Han blev behandlet af ambulancefolk på stedet, mens Folketidende talte med politiets vagtchef, og derefter vil han formentlig blive kørt på sygehuset.

Bilisten er ifølge politiet ikke kommet fysisk til skade.

Vejen var ved 16.30-tiden fortsat delvis afspærret omkring ulykkesstedet, og man afventer, at der kommer en bilinspektør, som skal forsøge at finde ud af, hvordan ulykken skete. Den delvise afspærring ventes derfor at vare til først på aftenen, og trafikanter opfordres til så vidt muligt at finde andre veje.



KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJARKE ROSENKILDE

Myndighederne med hovedet i busken 21. august 2019 kl. 16.09

AF: FREDDI HANSEN

"Ugeavis lagt for had" 20. august 2019 kl. 21.02

AF: JOHN WENNERWALD

Forbyd lattergas 18. august 2019 kl. 22.18

AF: BJARKE ROSENKILDE

I begrebsforvirringens golde favn. 18. august 2019 kl. 12.47

AF: LARS RASMUSSEN

Solceller omkring Grænge landsby 15. august 2019 kl. 18.53

AF: LEIF A. JENSEN

Stem, som I plejer og… 13. august 2019 kl. 18.53

Annonce