cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Jan Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Advokat har ikke tid til Refa MSK

Den ekstra rekonstruktør, der skulle sikre kritikere indsigt, takker nej til opgaven.
20. januar 2021 kl. 16:20 Af David Arnholm

Annonce

LOLLAND-FALSTER Da skifteretten 8. januar behandlede sagen om rekonstruktionen af Refa MSK, fik Maribo Varmeværk og Sakskøbing Fjernvarme medhold i et enkelt af deres kritikpunkter: Det skulle sikres, at også deres interesser som kreditorer bliver varetaget.

Derfor skulle der udpeges endnu en rekonstruktør, og parterne enedes om at pege på advokat Claus Søgaard-Christensen. Men han har nu takket nej til opgaven.

- Jeg har simpelthen så meget andet kørende lige nu, at jeg ikke kan finde timerne, og så skal man jo sige nej, siger han om beslutningen, der først er truffet for nylig.

- Da jeg havde fået sat mig ind i det, kunne jeg se, der skal bruges mange timer, og dem kan jeg ikke finde de næste tre måneder, uddyber han.

Dermed er status, at Søren Christensen Volder fortsat står alene i spidsen for arbejdet med rekonstruktionen af Refa MSK, indtil skifteretten kan udpege en anden end Claus Søgaard-Christensen.

Annonce

Og imens går sagen sin skæve gang. Formanden for Sakskøbing Fjernvarme, Ole Jensen, spåede i går eftermiddag, at en aftale var nært forestående, så olieværket, der i dag forsyner Sakskøbing med varme, kan slukkes i dag.

Læs mere i Folketidendes papiravis onsdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE