cookie-og-privatlivspolitik

Lokal nyt

Aflysninger

OPDATERES LØBENDE: Vi modtager løbende nyt om arrangementer, der er aflyst eller ændret på grund af coronavirus. Se listen her. Kender du til andre aflyste arrangementer, så skriv til os.
11. november 2020 kl. 06:40 Af Margit Olsen

Annonce

Folketidende.dk genoptager forårets service, hvor offentlige arrangementer, som aflyses grundet corona, kan optages på nedenstående liste

Send en mail om aflysningens art, tid og sted, samt forening eller virksomheds navn til nyhedsdesk@ftgruppen.dk

* Gigtgruppen Maribo aflyser julemødet mandag 14. december på grund af corona-situationen, oplyser Gigtforeningens Lolland-Falster kreds.

* Sankt Nikolai Kirke i Nakskov har evalueret coronasikkerheden omkring onsdagsmorgensangen og besluttet at aflyse de tre planlagte morgensange 18. november samt 2. og 16. december kl. 9.

* Guldborgsund Frivilligcenter har åbent i de normale tider. Men dørene er låst, så man skal varsle sin ankomst. Der kan afholdes møder, dog maksimalt med 10 deltagere. Man kan også på centrets hjemmeside tjekke de undtagelser, der er indført for frivillige organisationers møder.
Bisiddernetværket tager ikke flere personlige møder. Man afvikler, hvad der er og rådgiver gerne pr. telefon. Kontakt Ove Christiansen 21147761.

Propa - foreningen for Prostatakræft, Guldborgsund - aflyser deres foredrag om impotens, der skulle være løbet af stablen den 16. november er aflyst.

Den internationale KOL-dag er aflyst og det samme gælder det arrangement SOS børnebyernes lokalafdeling havde varslet, oplyser Guldborgsund Frivilligcenter.

* Gigtforeningens lokalgruppe i Nykøbing aflyser resten af 2020

* Gigtforeningens lokalgruppe Maribo aflyser novembermødet 9. november.

*Gåbense Bådelaug aflyser sin generalforsamlingen på ubestemt tid på grund af covid-19. Nyt tidspunkt meldes ud senere.

*Systofte Skovbys Grundejerforening aflyser sin generalforsamling indtil videre på grund af corona. Nyt tidspunkt meldes ud senere.

*På grund af corona-situationen aflyses OK-Klubbens foredrag i Sognets Hus, Maribo, mandag 2. november klokken 14.

* Lektiecafeen på Hovedbiblioteket i Nykøbing, der normalt har åbent mandag og torsdag eftermiddag, lukker midlertidig ned grundet de nye restriktioner i forhold til Corona. Nedlukningen af cafeen er gældende fra 28. oktober og foreløbig frem til 2. januar 2021.

*"Falster House Of Horror" - Spøgelseshus - Der skulle finde sted 30. og 31. oktober på Frihedsmindevej i Lundby på Falster er aflyst.

*Ældre-Sagen Nakskov-Rudbjerg aflyser alle arrangementer indtil foreløbig januar 2021.

* Søndag 29. november aflyser Hunseby og Omegns Beboerforening og menighedsrådet ved Hunseby Kirke årets juletræstænding og efterfølgende glögg og æbleskiver i Forsamlingshuset.

* Arrangementet på Godstedlund B&B "Tænding af Lollands største lysgardin" aflyses 14. november. Lysgardinet vil dog blive tændt som planlagt på datoen og filmet live via Godstedlund B&B facebookside.
Gardinet vil være tændt frem til 1. januar 2021 og kan nydes fra bilen.

*På grund af faren for corona smitte, er Høreforeningen Lolland Lokalafdeling julefrokost aflyst/udsat, indtil videre.
Foreningen håber at kunne gennemføre et lignende arrangement i starten af det nye år.

* Den planlagte åbning af Femern Agency i Rødbyhavn 4. november 2020 er som følge af det reviderede forsamlingsforbud på grund af coronasituationen aflyst. Håbet hos arrangør er at kunne afholde arrangementet på et senere tidspunkt.

* Ældresagen Nørre Alslev aflyser alle aktiviteter resten af 2020.

* Et planlagt fyrværkerishow fredag 30. oktober klokken 20.30 på Slotsbryggen i Nykøbing er ifølge arrangøren Bluelobster.dk aflyst.

*Sydlolland lokalhistoriske arkivs årsmøde, som skulle have været afholdt i Errindlev Forsamlingshus mandag aften 26. oktober klokken 19, er aflyst indtil der igen kan samles mere end 10 personer.

* Generalforsamling i markedsforeningen bag Døllefjelde Musse Marked, som skulle have været afholdt onsdag 28. oktober er udsat på ubestemt tid.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Traditioner ændres i år 29. november 2020 kl. 22.13

AF: LINDA SOMMER

Brint er fremtidens grønne energi 28. november 2020 kl. 11.04

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

Annonce