cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Avis: Centerchef fik gyldent håndtryk

Jyllands-Posten har fået aktindsigt i fratrædelsesaftale mellem Guldborgsund Kommune og nu tidligere centerchef for Familie & Forebyggelse.
13. april 2021 kl. 16:40 Af Niki Treumer Mogensen

GULDBORGSUND Et års løn samt 35.000 kroner til at komme tilbage på arbejdsmarkedet.

Det har Guldborgsund Kommunes nu tidligere centerchef for Familie & Forebyggelse fået med i hånden, efter han blev opsagt i marts. Det skete som følge af sagen om den ulovlige instruks på børneområdet.

Det skriver Jyllands-Posten, der har fået aktindsigt i fratrædelsesaftalen mellem Guldborgsund Kommune og den tidligere medarbejder.

Aftalen "strider imod den almindelige mands opfattelse af, hvad der er retfærdigt. Det er jo ikke sådan, man behandler almindelige mennesker, når de overtræder loven - så er det ud af vagten med det samme uden løn", udtaler Flemming Ibsen, professor emeritus i løn- og arbejdsforhold ved Aalborg Universitet, til Jyllands-Posten, til hvilken Allan Ruders, der er direktør for Social, Sundhed & Omsorg og Familie & Forebyggelse i kommunen, forsvarer beslutningen:

- Vi har fulgt de kontraktlige forhold, som ligger i den kontrakt, han underskrev, da han tiltrådte.

Annonce

Sagen om centerchefen havde sin oprindelse i to mails, han sendte ud til medarbejdere i sin afdeling i november sidste år. Heri skrev han, at de skulle spare penge på deres sager, selv om det kunne betyde, at nogle borgere ikke fik den hjælp, de havde brug for. Instruksen blev siden trukket tilbage.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE