cookie-og-privatlivspolitik
Udlejningen af de såkaldte marinavillaer ved Slotsbryggen er kommet godt fra start med udsolgt her i højsæsonen.

2

Billeder

Udlejningen af de såkaldte marinavillaer ved Slotsbryggen er kommet godt fra start med udsolgt her i højsæsonen.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

Bådferie ved kajen udsolgt i højsæson

Såkaldte marinavillaer er kommet godt fra start.
28. juli 2020 kl. 16:30 Af Hans Gandrup

NYKØBING Ferie til søs er angiveligt særdeles populært her i den danske corona-sommer. Det samme gælder tilsyneladende ferie næsten til søs: Der er udsolgt her i højsæsonen i de nye såkaldte marinavillaer, der ligger ved Slotsbryggen i Nykøbing.

- Vi har fuldt udlejet her i juli måned, og der er også reservationer i august. Derudover er vi begyndt at få bestillinger især til weekendophold her i efterårsmånederne, så alt i alt er vi godt tilfredse med starten, siger Aksel Nielsen fra firmaet Marinavilla.dk, der står for de utraditionelle ferieboliger, der i forsommeren blev trukket på plads ved svajebassinet ved Slotsbryggen.

- Faktisk kom vi jo af flere forskellige årsager egentlig for sent i gang. Vi var først udlejningsklare 10. juni, og på det tidspunkt har de fleste nok lagt ferieplanerne. Så også på den baggrund er jeg positivt overrasket over interessen og udlejningen, tilføjer han.

Der er tre havneboliger til udlejning - plus en til fremvisning.

- Vi bruger marinavillaerne ved Slotsbryggen også til at vise mulighederne for dem, der overvejer at købe deres egen. Det er en stor fordel, at vi med den fjerde marinavilla kan vise en fuldt færdig og funktionsdygtig mulighed for de potentielle købere. Og med udlejningen i fuld gang kan vi også demonstrere, at konceptet fungerer, påpeger Aksel Nielsen.

Annonce

Der er plads til seks personer i de flydende boliger. Prisen er 11.900 kroner for en uge i højsæsonen - og prisen er på andre tidspunkter på cirka 7.900 kroner.

Skulle man have lyst til at købe sin egen flydende villa, ligger prisen på cirka 1,2 millioner kroner.

- Vi har haft uhyre tilfredse gæster indtil nu. Og der har i øvrigt ikke kun været tilfredshed med selve rammerne ombord, men også med havnen, Nykøbing by og hele området som turistmål. Vi synes også selv, at marinavillaerne passer godt ind i omgivelserne her. Samarbejdet med kommunen har været fortrinligt - og modtagelsen hos naboerne også helt overvejende positiv, selv om der selvfølgelig også har været lidt betænkeligheder, konstaterer Aksel Nielsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE