cookie-og-privatlivspolitik
Branden udviklede sig voldsomt.

12

Billeder

Branden udviklede sig voldsomt.
Foto: Lars Dalsig

Lokal nyt

Beboer på hospitalet efter voldsom brand

OPDATERET MED FLERE FOTOGRAFIER: Brand i et værksted med olietønder udviklede sig voldsomt.
23. januar 2021 kl. 22:49 Af David Arnholm

Annonce

BANDHOLM Lørdag lidt efter klokken 17 slog en beboer på Uglevængevej nær Bandholm alarm, da der var udbrudt brand i et fyrrum i en større lade, der er indrettet som værksted.

Ved 20.30-tiden er branden under kontrol, men brandvæsnet er stadig på stedet for at efterslukke, fortæller indsatsleder Jakob Petersen fra Lolland-Falster Brandvæsen.

- Vi har sat ind med massive styrker for at håndtere branden, men laden er stort set udbrændt, síger han og fortæller, at indsatsen blandt andet havde fokus på at forhindre branden i at brede sig til flere af bygningerne - en ting, der lykkedes.

Men en mand, der sammen med en kvinde bor på stedet, er kørt til hospitalet for at få behandlet brandsår og for at være under observation for røgforgiftning. Branden udviklede sig nemlig voldsomt, blandt andet fordi der i værkstedet stod tønder med dieselolie og rapsolie.

- De nåede at springe og give næring til branden, fortæller Jakob Petersen, der dog kan glæde sig over, at brandfolkene fik bjærget og nedkølet nogle gasflasker på stedet, så de ikke også eksploderede.

Annonce

Brandmændene kom fra stationerne i Maribo og Stokkemarke og fik tankvognsassistance fra Sakskøbing, ligesom de frivillige blev tilkaldt. Alt i alt har 20 brandmænd været i aktion, og efterslukningen ventes at fortsætte til sent på aftenen.

Gårdbranden kommer efter en nat, hvor brandvæsnet på Midtlolland også måtte håbdtere et par - formentlig påsatte - brande i halmstakke. De brande har dog ikke givet problemer i forhold til indsatsen ved Bandholm, fortæller Jakob Petersen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE