cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Ingrid Riis/Arkivfoto

Lokal nyt

Biblioteker og Borgerservice genåbner: Husk coronapas

OPDATERET MED RETTELSE: Der er nu også åbent for fysisk fremmøde på flere lokale biblioteker samt de afdelinger af Borgerservice, der ligger på biblioteket.
21. april 2021 kl. 14:30 Af Jakob Poulsen

Efter lang tids nedlukning er det fra og med i dag, 21. april, atter muligt at møde fysisk op på biblioteket for at låne bøger eller lignende.

Samtidig er der også åbent for tidsbestilling i kommunernes Borgerservice på de steder, hvor Borgerservice rent fysisk er placeret på et bibliotek.

Det gælder eksempelvis Hovedbiblioteket og Borgerservice i Nykøbing, men Guldborgsund Bibliotekerne minder i en pressemeddelelse om, at det betyder, at man fremover skal fremvise coronapas og ID, hvis man skal på Borgerservice i Guldborgsund Kommune.

OBS! Vi skrev tidligere, at der også var genåbnet for fysisk fremmøde i Borgerservice. Dette er ikke helt korrekt, da der hele tiden har været åbent med tidsbestilling. Men fremover skal man også vise coronapas og ID, når man besøger de Borgerservnice-afdelinger, der ligger på biblioteker.

- Til gengæld kan du nu benytte biblioteket på næsten almindelige vilkår, hvor der både er mulighed for at læse avisen, snuse rundt blandt bogreolerne, låne og aflevere materialer, skrive opgave, bruge pc’erne, printe og scanne, lege og bruge spillekonsollerne.

Annonce

- Biblioteket går også tilbage til de almindelige åbningstider, så der er rig mulighed for at kigge forbi og blive inspireret, når det passer dig bedst, skriver Guldborgsund Bibliotekerne i pressemeddelelsen.

Fra 1. maj genoptager Guldborgsund Bibliotekerne også rækken af forskellige fysiske arrangementer. Blandt andet er der allerede planlagt to forfatterbesøg i starten af maj.

Du kan læse mere om hele programmet, åbningstider og retningslinjer på bibliotekets hjemmeside - KLIK HER.

I Lolland Kommune genåbner bibliotekerne først for fysisk fremmøde 3. maj. Det skyldes, at en del af bibliotekernes personale deltager i den omfattende testpodning på skolerne, fremgår det af Lolland Bibliotekernes hjemmeside. Læs mere HER.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LEIF A. JENSEN

Demokrat i Danmark! Hvor? 05. maj 2021 kl. 09.29

AF: JOHN WENNERWALD

Den 1. maj 02. maj 2021 kl. 22.18

AF: LARS RASMUSSEN

Solcellepark Grænge Åbent… 01. maj 2021 kl. 09.17

AF: JOHN WENNERWALD

Coronakuller 25. april 2021 kl. 22.26

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

Annonce

ANNONCE