cookie-og-privatlivspolitik
Søndag startede vaccination af børn i Nykøbing og Maribo. Onsdag åbnes der også for vaccination af børn på Skolevej i Nakskov.
Søndag startede vaccination af børn i Nykøbing og Maribo. Onsdag åbnes der også for vaccination af børn på Skolevej i Nakskov.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Lokal nyt

Børn kan nu vaccineres

Fra onsdag åbnes der også i for vaccination af børn i Nakskov
29. november 2021 kl. 11:59 Af Margit Olsen

LOLLAND-FALSTER Søndag stod Region Sjælland klar med de første coronavacciner til børn under 12 år. De ældste børn bliver inviteret først. Ifølge regionen skulle alle børn ned til fem år have fået invitation til vaccination mod corona i slutningen af uge 50.

Invitationerne bliver sendt til forældrenes eBoks, og forældrene kan bestille tid til deres børn på www.vacciner.dk. For at blive vaccineret skal barnet komme sammen med en forælder, der skal give samtykke.

Fredag anbefalede Sundhedsstyrelsen, at børn mellem fem og 11 år blev vaccineret mod corona. Lørdag startede tidsbestillingen. Og søndag kunne de første bøn få deres første stik.

Vaccination af børn vil finde sted i regionens lægebemandede vaccinationscentre, hvor der er oprettet særlige børnespor. Personalet er blevet uddannet til at hjælpe børnene, så de får en tryg og rolig oplevelse, siger Trine Holgersen, direktør i Det Nære Sundhedsvæsen og vaccinationsansvarlig i Region Sjælland.

Lokalt er der i første omgang åbnet for vaccination af børn i de lægebemandede vaccinationscentre i Maribo på C. E. Christiansens Vej og på Århusvvej i Nykøbing. Onsdag åbnes der også for vaccination af børn på Skolevej 1 i Nakskov. Der kan allerede nu bestilles tid til vaccinationen af børn i Nakskov.

Annonce


KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE