cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Colourbox/Free, arkivfoto

Lokal nyt

Borgmestre: Køb julegaver lokalt

John Brædder og Holger Schou Rasmussen har en klar opfordring.
23. november 2020 kl. 08:20 Af David Arnholm

Annonce

LOLLAND-FALSTER Coronaen har givet omsætningen i gågadernes butikker en lige højre, og den amerikanske internetgigant Amazon står på spring med en venstre uppercut og har åbnet i Sverige.

Hvis ikke det skal ende med knockout, tomme lokaler og døde bymidter, skal de lokale butikker have opbakning nu. Derfor opfordrer de lokale borgmestre til, at man køber sine julegaver i de lokale butikker.

- Det er endnu vigtigere end nogensinde, man støtter op om de lokale butikker, så de også er der efter julen, for de er bagud på omsætning og indtjening gennem året. Og man kan jo ikke få den oplevelse, det er at gå ud at handle i gågaden i en af vores handelsbyer, ved at sidde hjemme i sofaen og købe på nettet, siger John Brædder (G) fra Guldborgsund Kommune.

Hans kollega i Lolland Kommune, Holger Schou Rasmussen (S), har det på samme måde.

- Vi ved alle, at det har stor værdi for vores lokalsamfund, at vi har et rigt og aktivt handelsliv. Det skaber puls og giver os fælles oplevelser. Men ingen kan leve uden kunder, og det er derfor vigtigt, at vi vælger at handle lokalt - nu måske mere end nogensinde før, fastslår han.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: RANDI HANSEN

afhentning af affald 23. januar 2021 kl. 22.58

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

Annonce