Går fra at være et kælderbryggeri til et seriøst foretagende.
Det begyndte for et par år siden med at eksperimentere med øl-brygning på hobbyplan for Jesper Juel og far Henning Juel i den 35 kvadratmeter store kælder i Jesper Juels ejendom i Søllested.
Siden er hele familien, der tæller Henning og Anni Juel og deres børn Jesper, Mette og Gert samt bedre halvdele, blevet involveret i øl-bryggeriet på den ene eller anden måde.
I marts 2017 blev bryggeriet i kælderen godkendt af Fødevarestyrelsen, så familien kunne sælge af de bryg, som de selv har eksperimenteret sig frem til og dermed selv har lavet opskrifterne på.
Stor efterspørgsel
Ret hurtigt viste det sig, at Juel's Bryg blev populære hos andre end familien Juel, og efterspørgslen voksede hurtigt produktionskapaciteten i den lille kælder over hovedet.
Læs om udbygningen og planerne fremover, som blandt andet indeholder en oktoberfest, i onsdagens Folketidende
Klik her for at læse Folketidende på PC