cookie-og-privatlivspolitik
Tom Larsen.
Foto: Jan Knudsen/arkiv

Lokal nyt

Byrådsmedlem sygemeldt

Har ansøgt om sygeorlov de kommende måneder.
28. januar 2021 kl. 07:05 Af Birgitta Andersen

På tirsdagens byrådsmøde i Lolland Kommune var der kommet en tillægsdagsorden til. Byrådsmedlem for Venstre og formand for ældreudvalget Tom Larsen har ansøgt om sygeorlov frem til 1. april.

Byrådet besluttede at bevillige sygeorloven, og mange af dem ønskede Tom god bedring med håb om at se ham i byrådssalen snart igen.

I perioden rykker Venstres suppleant Jens Erik Kistrup ind i byrådet. Kistrup har tidligere siddet i Lolland Kommunes byråd for partiet, så han kender rumlen.

Yderligere ændringer er som følger: Hans Ole Sørensen (V) indtræder i ældre- og sundhedsudvalget.
Her udtrykte viceborgmester Henrik Høegh (V) ønske om, at Socialdemokratiet ærer den aftale, der også tidligere har været i brug - at partiet besætter den formandspost, de har, således at Hans Ole Sørensen træder direkte ind og varetager formandsposten i udvalget frem til 1. april.

Jens Erik Kistrup træder ind på Tom Larsens plads i børne- og skoleudvalget, Hans Ole Sørensen får sæde i Handicaprådet, Tine Vinther Clausen træder ind i FGUs bestyrelse, Jens Erik Kistrup træder ind i Fonden for tidligere arbejdere på Nakskov Skibsværft, og Hans Ole Sørensen tager sig af Fælleskøkkenet og Margretecentret.

Annonce

Unge Tobias Dinesen indtræder som suppleant i Refa, mens Tine Vinther Clausen bliver suppleant i Integrationsrådet og Valgbestyrelsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: KIM EGELUND

Derfor er det vigtigt at… 16. oktober 2021 kl. 11.10

AF: BOB NIELSEN

Byrådet stemte imod dansk… 15. oktober 2021 kl. 06.47

AF: JOHN WENNERWALD

Sydkysten bliver grønnere 10. oktober 2021 kl. 23.23

AF: KURT HANSEN

Bogø vindmøller 05. oktober 2021 kl. 14.31

AF: JOHN WENNERWALD

Dronning over alle 03. oktober 2021 kl. 22.46

AF: TOM AHLQVIST

Ældres forhold. 30. september 2021 kl. 16.06

Annonce

ANNONCE