cookie-og-privatlivspolitik
Graziellaklubben holdt samtidig med træffet på Laxenborg Camping lørdag også generalforsamling.

18

Billeder

Graziellaklubben holdt samtidig med træffet på Laxenborg Camping lørdag også generalforsamling.
Foto: Flemming Keith Karlsen

Lokal nyt

Camping som i gamle dage

BILLEDSERIE: Der var retro-oplevelser og nostalgi for alle pengene,
03. august 2020 kl. 22:00 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

MARIELYST Der var retro-oplevelser og nostalgi for alle pengene, da Graziellaklubben lørdag mødtes til træf på Laxenborg Camping i Marielyst.

Og i forbindelse med klubbens generalforsamling lørdag viste medlemmerne også et udvalg af både veterancampingvogne samt -biler frem på campingpladsen.

- Man møder jo nogle hyggelige mennesker. Jeg har sejlet hele livet, men jeg fik leddegigt, og så var det sket med det. Så var vi begyndt med sådan en BMW Isetta kabinescooter, og så kendte vi nogle, der var med i klubben her, og så var det jo nærliggende at fortsætte der, fortæller Helmer Danielsen, der viste sin Graziella campingvogn frem, og som netop havde været på ferie i campingvognen med en af sine sønner samt børnebørnene.

- Så var vi jo så mange, at vi var af sted i to campingvogne. Jeg har jo en gammel combi camp også. Og børnebørnene kan jo lide det. Det er lige noget for dem, fortæller Helmer Danielsen.

For Helmer Danielsen er det især nostalgien, der trækker.

- For ellers havde man købt noget, der er lidt større. Det er jo lidt sjovt, når det er gammelt, og så er det jo heller ikke noget, alle andre har. Det er jo det samme med bilerne, fortæller Helmer Danielsen, der ankom til campingpladsen i en BMW 700 fra 1960'erne.

- Og tager man den eller Isettaen og kører en tur til Præstø eller bare ud at handle, så er der nok folk at snakke med. Der er altid nogle, der kan huske, deres farfar havde sådan en eller sådan et eller andet, og det er jo også meget sjovt, fortsætter han.

Graziellaklubben startede i 1997 som veterancampingklub for blandt andet at bevare de mindst 25 år gamle campingvogne, telte og autocampere og har i dag omkring 70 medlemmer.

- Vi har i mange år ligget på omkring 100, men det er desværre faldet lidt. Og det er lidt generelt for alle veteranklubber, at det er faldet. Som man nok kan se på vores hår, er vi jo ikke 20 år længere, og så er der jo nogle, der falder fra, fortæller Ella Hansen, der var med til at stifte foreningen, og som indtil for et par år siden var formand i Graziellaklubben.

Klubben holder to træf om året - et øst og et vest for Storebælt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tag Coronasnakken med dit barn 27. september 2020 kl. 22.21

AF: ANDREAS ALBERTSEN

Tag stilling til organdonation 25. september 2020 kl. 12.19

AF: MARTIN WOUTERS

rottebekæmpelse og… 22. september 2020 kl. 19.34

AF: DTL - DANSKE VOGNMÆND

Politiet sinker særtransporter 22. september 2020 kl. 11.24

AF: HENNING ABILDGAARD

Liste G 21. september 2020 kl. 21.23

AF: MARTIN WOUTERS

ekstra betalingsiger poul henrik 21. september 2020 kl. 15.13

Annonce