cookie-og-privatlivspolitik
2019-05-29-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Ydø.
luftbilleder
Albuen Camping mellem tangen ud til Albuen og Nakskov Fjord
Grundet omstrukturering sælges den lokale campingplads.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Campingplads sat til salg

Dansk Camping Union omstrukturerer i virksomheden
08. september 2020 kl. 18:49 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

DCU-Camping Albuen Strand på det sydvestlige Lolland, DCU-Camping Vesterhav ved Harboøre i det vestjyske og DCU-Camping Billevænge på Langeland er alle blevet sat til salg af Dansk Camping Union, DCU, i en ny omstrukturering af den landsdækkende campingvirksomhed.

- Det har vi valgt at gøre, fordi vi ikke kan drive den, sådan som vi synes, at den skal. Vi synes derfor, at der skal nogle nye kræfter til. I den måde, vi drifter på, passer den bare ikke ind, fortæller landsformanden i Dansk Camping Union, Anne-Vibeke Isaksen, om lukningen af den lokale campingplads på Albuen.

I et år, hvor danskerne har valgt at holde sommerferien hjemme i Danmark, har besøgstallet også været pænt i løbet af sommeren.

- Juli måned har været helt fantastisk. Men det kan ikke rigtig dække over hele året. Der er jo mange udgifter i alle 12 måneder. Men vi er jo glade for alle dem, der har valgt at bo dernede denne sommer. Det er alletiders, at der er så mange danskere, der har haft lyst til at køre derud, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

De tre campingpladser gav alle betydelige underskud for Dansk Camping Union, og man har i stedet valgt at købe en ny campingplads på Bornholm.

- Så vi sadler lidt om, og hvis man kigger på Danmarkskortet, har vi jo nogle huller, så vi leder også stadig efter nye pladser, fortæller Anne-Vibeke Isaksen.

54-årige Michael Juel Fjelde, der har været lejrchef på DCU-Camping Albuen på Lolland siden marts 2019, rykker til DCU-Camping Rørvig Strand og erstatter det nuværende lejrchefpar.

- Det bliver jo spændende at komme til at prøve noget nyt, fortæller Michael Juel Fjelde.

- Jeg skal jo stadig arbejde med camping, så det kommer jeg jo ikke til at savne, men området hernede vil jeg jo altid savne. Ingen tvivl om det. Det er jo et kanonlækkert område, fortæller den lokale lejrchef.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Kampen om velfærden 20. september 2020 kl. 21.39

AF: MARTIN WOUTERS

er dette rigtigt at man vil… 18. september 2020 kl. 17.07

AF: MARTIN WOUTERS

lindholm ghetto 18. september 2020 kl. 17.00

AF: MARTIN WOUTERS

storstrøms bro 17. september 2020 kl. 13.57

AF: HENNING ABILDGAARD

Hastværk med… 15. september 2020 kl. 21.07

AF: JOHN WENNERWALD

Det skal være nemt at være syg 13. september 2020 kl. 22.19

Annonce