cookie-og-privatlivspolitik
Salget af campingpladsen gik meget hurtigere end forventet. Arkivfoto
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Campingplads skifter ejere

Snart tidligere ejere: Det bliver nyt at kunne sidde stille i længere tid ad gangen.
17. januar 2021 kl. 06:25 Af Anne Katrine Petersen

Annonce

MARIELYST Efter 10 år med campingpladsen Østersøparken ved Marielyst har Lillan Glistrup og Søren Daa Stridsland valgt at sige stop. I oktober satte de campingpladsen til salg som en skuffesag hos Campingmæglerne, og allerede to måneder senere var den solgt.

- Vi satte den ikke til salg offentligt, fordi vi ikke ville gøre folk usikre og dermed være med til at ændre kundegrundlaget for de kommende ejere. Vi havde måske troet, det ville tage et år, men det gik rigtig hurtigt, siger Lillan Glistrup, der ser frem til at få lidt mere tid med familien.

- Det er helt sikkert en livsstil at drive en campingplads. Vi har ikke tænkt på, hvad vi ikke kunne før. Men nu tænker vi på alt det, vi skal.


Drømmen gik i opfyldelse

For 10 år siden havde parret to gode jobs i København, men de havde også en fælles drøm. Drømmen om at eje en campingplads.

- Jeg ved ikke hvorfor. Måske var det muligheden for at prøve en anden livsstil, vi ikke ville lade gå forbi os. Altså, vi ville ikke sidde, når vi blev gamle, og sige, det fik vi ikke gjort.

Annonce

I første omgang var parret forpagtere, men efter to år kunne de sætte underskriften på skødet.

- Vi har været priviligerede med venteliste på at blive fastliggere og et lokalsamfund, der har bakket op og fulgt os på en positiv måde.


Hvad skal der nu ske?

- Vi tror ikke på, at vi kan holde ud at sidde stille. Det har vi alt for meget krudt i bagdelen til. Det skal være sjovt og ikke et otte til fire-job.

Parret skal overdrage campingpladsen til de nye ejere til marts. Det er en lille familie med rødder nord for København. Lillan og Søren bliver boende i Marielyst.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE