cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Centerleder politianmeldes for bedrageri

Guldborgsund Kommune vil i dag melde lederen af Center for Afhægighed til politiet.
05. februar 2013 kl. 15:05 Af Katja Drejer (kd@folketidende.dk)

Annonce

Guldborgsund Kommune vil i dag indgive politianmeldelse for bedrageri mod den hidtidige og nu fritstillede centerleder på Center for Afhængighed. Det bekræfter Guldborgsund Kommunes social- og arbejdsmarkedsdirektør Jesper Rahn Jensen.

Efter en omfattende intern revision har man konstateret, at der mangler 131.000 kroner i centrets regnskaber. Pengene er dels trukket kontant, dels har man konstateret, at der er foretaget en række vareindkøb, hvor de indkøbte ting ikke forefindes på centret.

- Vi laver en politianmeldelse, fordi vi gerne vil have en ekstern efterforskning af, hvad der er sket. Men vi kan ikke finde dokumentation på, hvad de manglende penge er blevet brugt til, og vi kan også konstatere, at der er hævet kontante beløb på centrets konto.
- Revisionen har udfærdiget en lang liste over, hvad den mener, at der mangler dokumentation for, som vi nu sender til politiet, siger Jesper Rahn Jensen, som ikke ønsker at konkretisere, hvad pengene blandt andet er brugt til.

Den interne revision blev sat i værk efter en anonym henvendelse til kommunaldirektør Claus Thykjær, hvor kommunen blev gjort opmærksom på, at der foregik regnskabsmæssige uregelmæssigheder på centret.
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce