cookie-og-privatlivspolitik
De seneste prøvetal, der blev opdateret i går eftermiddags, stammer fra 20. oktober, da der er ventetid på prøvesvarene.
De seneste prøvetal, der blev opdateret i går eftermiddags, stammer fra 20. oktober, da der er ventetid på prøvesvarene.
Foto: Anders Knudsen/arkiv

Lokal nyt

Coronatal rammer bekymringsgrænse

Direktør for sundhed og omsorg: - Vi har haft kontakt til Styrelsen for patientsikkerhed, om der skal tages nogle yderligere restriktioner. Det mener den ikke, der skal på nuværende tidspunkt.
23. oktober 2020 kl. 12:50 Af Peter Levinsen Hansen

Annonce

GULDBORGSUND De seneste par dage er det gået den forkerte vej med udviklingen i coronasmitten i Guldborgsund Kommune.

Incidenstallet, der er antallet af smittede per 100.000 indbyggere, ligger i øjeblikket over 20, som er myndighedernes bekymringsgrænse. De seneste tal fra torsdag eftermiddag viser, Guldborgsund Kommunes incidenstal er steget til 28,1, hvilket svarer til 17 registrerede tilfælde i kommunen de seneste syv dage ud af 1.881 testede.


Ingen panik

- Vi har haft kontakt til Styrelsen for patientsikkerhed, om der skal tages nogle yderligere restriktioner. Det mener den ikke, der skal på nuværende tidspunkt. Så nu er Styrelsen for patientsikkerhed gået ind i sagen, og vi har løbende kontakt med den, fortæller Allan Ruders, direktør for sundhed og omsorg i Guldborgsund Kommune, der ikke ser nogen grund til panik over de nye tal.

- Ifølge det, vi kan se, er der styr på smitteopsporingen. Og alle de beredskabsplaner, vi har, er opdaterede, fortsætter Allan Ruders.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

john brædder ønsker at folk… 24. november 2020 kl. 09.12

AF: JOHN WENNERWALD

Regionen hjælper minkavlere 22. november 2020 kl. 21.48

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: BENT KARL LANDIN NIELSEN

Stødby strand 20. november 2020 kl. 15.28

AF: NILS JØRGENSEN

Torvet Nykøbing 16. november 2020 kl. 16.03

AF: JOHN WENNERWALD

Goddag til kontantløst samfund 15. november 2020 kl. 21.43

Annonce