cookie-og-privatlivspolitik
2019-05-18-Copyright: PF Anders Knudsen, LF Folketidende, Nykøbing.
Døllefjelde stadion.
Den 40. Dølle Fjelde Musse Marked blev afholdt med fuld humør i bragende solskin om lørdagen.
-Her er det Tueselen Dahl og Rene Christensen ved Dansk Folkepartis telt

4

Billeder


Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

DF-leder nød stemningen på Dølle

Dansk Folkepartis leder Kristian Thulesen Dahl mindedes tiden som ungdomspolitiker, da han lørdag var på stemmejagt på Dølle.
18. maj 2019 kl. 21:20 Af Jakob Poulsen

Annonce

Valgkampen op til europaparlaments- og ikke mindst folketingsvalget kører for fuld damp.

Og det var da givetvis også det forestående folketingsvalg 5. juni, der havde fået Dansk Folkepartis formand Kristian Thulesen Dahl til at tage et smut til Sydøstlolland for at mødes med vælgerne på årets Døllefjelde-Musse Marked.

Lørdag ved middagtid tilbragte han et par timer i solen ved sit partis stand på markedspladsen, og det var en afslappet partileder, som mødte folk og tog sig god tid til at tale med dem, der havde noget på hjerte.

- Det er rigtigt dejligt at komme ud og møde folk på denne måde, og det er også afslappende. Jeg kan huske, da jeg i sin tid startede som ungdomspolitiker i Fremskridtspartiet, der foregik det på Hjallerup Marked, så det føles lidt som at komme tilbage, fortalte han.

Og selvom kalenderen også er spækket med andre aftaler frem til valget grundlovsdag, så har besøg som det på Dølle høj prioritet hos partilederen.
- Vi vil jo gerne ud og møde folk, og mange af dem, jeg møder, kommer med nogle personlige ting og oplevelser, som de gerne vil fortælle om. Og hvis jeg kan hjælpe dem lidt på vej eller være det bindeled, der skubber tingene i den rigtige retning, så føler man, at man har gjort en forskel.

- Som landspolitikere kan vi godt virke som nogen, der er langt væk, men det er som om, at så snart der er valgkamp, så føler folk, at det er mere legalt for dem at henvende sig til os. Derfor er det vigtigt, at vi viser, at vi er til rådighed for folk, siger Kristian Thulesen Dahl.

Dansk Folkeparti ligger ikke så godt til i meningsmålingerne som tidligere, og det er Kristian Thulesen Dahl fuldt bevidst om. Men han tror på, at arrangementer som lørdagens besøg på Dølle er vejen tilbage til en større vælgeropbakning.

- Når vi får lov at tale med folk ansigt til ansigt, kan man jo godt minde dem om alt det, vi har gjort og på den måde få "vippet" dem over til os igen. Vi har en masse politiske resultater, vi kan vise frem, men vi har måske været lidt for forhippede på skabe resultater i forhandlingslokalet og været knapt så gode til at fortælle vælgerne om det bagefter, siger Kristian Thulesen Dahl.

Han ser også med en vis nervøsitet frem mod Europaparlamentsvalget på næste søndag, 26. maj. Et valg, som han frygter, at mange vælgere glemmer på grund af folketingsvalget.

- Og det kan godt blive et problem for os, hvis folk ikke stemmer på næste søndag. Jeg tror, der kan komme en følelse af resignation hos mange, fordi de måske tænker, at deres ene stemme ikke betyder noget i det store billede i Europa, lyder det fra Kristian Thulesen Dahl.

Næste punkt i DF-formandens valgkalender er det store valgfolkemøde på TV2 i Odense i morgen søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tilsyn med specialinstitutioner 31. maj 2020 kl. 22.40

AF: MARTIN WOUTERS

broen og tilbud på 100.mill. 29. maj 2020 kl. 16.26

AF: EMMA MARIE HOLM

Hvad med vores erhvervsliv? 29. maj 2020 kl. 12.34

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

Annonce