cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Arkivfoto

Lokal nyt

Dårligt vejr forsinker Dølle-helikopteren

Det er en fast tradition, at markedsgæster kan købe sig til en flyvetur i helikopter over markedspladsen. Men i år holdt dårligt vejr helikopteren på jorden.
18. maj 2019 kl. 14:23 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det er nærmest en fast del af lydbilledet og synet på himlen over markedspladsen på Døllefjelde-Musse Marked, at der flyver en helikopter rundt over området.

Men 40-års jubilæumsudgaven af Dølle har indtil videre været uden den helikopter, som markedsgæsterne kan købe sig til en kort flyvetur i. Vejret har nemlig tvunget den til at blive på jorden, fortæller markedsformand Leif Chortzen.

- Helikopteren kommer fra Roskilde, men på grund af det dårlige vejr med dis og tåge har den ikke kunnet lette. Men vi regner med, at den kommer senere i dag, sagde han lørdag først på eftermiddagen.

Hvis helikopteren som forventet når frem i løbet af lørdagen, er det planen, at den skal flyve med markedsgæster resten af lørdagen og i morgen søndag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget når ikke målet 09. februar 2020 kl. 21.34

AF: BERIT BECH

Foreningshus eller skoleskyderi 05. februar 2020 kl. 15.06

AF: PETER LUNDSGAARD

Skoleskyderi på Madeskovskolen? 05. februar 2020 kl. 14.34

Annonce