cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Damefrokost-billetter kan komme til salg igen

Flytningen af Dølle til september kan få betydning for salget af billetter til dame- og herrefrokosterne.
27. marts 2020 kl. 07:10 Af Jakob Poulsen

Tidligere på ugen meddelte markedsbestyrelsen bag Døllefjelde-Musse Marked, at årets marked, som jo traditionen tro skulle have fundet sted i storebededagsferien, er blevet flyttet til den første weekend i september på grund af coronakrisen.

En beslutning, som mange har taget positivt imod, men der er også nogle, som allerede nu ved, at de kan få svært ved at deltage til september, og det kan blandt andet få betydning for billetsalget til den forlængst udsolgte damefrokost.

- Vi har set på vores Facebookside, at der er nogle kvinder, som er meget kede af, at markedet nu kommer til at ligge i en lige uge i stedet for en ulige uge. Det har noget med deres arbejdssituation at gøre.
- Men alt skulle passe sammen. Telte, tivoli, toiletvogne, musikere og så videre - og det hele kunne spille sammen i den weekend.

- Det betyder, at der nok vil være nogle, som ikke kan gøre brug af deres damefrokostbillet, og de får pengene refunderet. Så må vi på et senere tidspunkt lave en release med salg af de refunderede billetter, siger markedsformand Leif Chortzen til Radio SydhavsØerne.

Det er ikke kun billetter til damefrokosten, man kan få refunderet. Det samme gælder billetter til herrefrokosten, eller hvis man vil ændre noget i forhold til stadepladser til kræmmere eller campingbestillinger.

Annonce

Sidste frist for det er 30. april. Ønsker man ikke noget ændret i forhold til det, man allerede har bestilt, skal man ingenting gøre, oplyser Leif Chortzen.

Som nævnt tidligere på ugen kommer september-markedet i store træk til at ligne det velkendte marked i storebededagsferien. Men torsdag aften, hvor der de senere år har været åbningskoncert og tivoli, er sløjfet i septemberudgaven, og det er der en helt praktisk grund til.

- Vores store markedstelt er udlejet i weekenden inden, og det bliver først taget ned efter en festival oppe i Nordjylland om mandagen. Det lander i Døllefjelde om tirsdagen, hvorefter det skal stilles op og indrettes med scene, barer og så videre, så vi har simpelthen valgt at sige, at vi ikke har noget underholdningsprogram torsdag aften, fortæller Leif Chortzen.

Derfor åbner markedet først fredag klokken 10. Dog kan kræmmere og campister komme ind på pladsen allerede torsdag, oplyser markedets formand til Radio SydhavsØerne.

Markedet holdes fra fredag 4. til søndag 6. september.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Penge til kernevelfærd 26. oktober 2021 kl. 22.23

AF: LINDA SOMMER

Femø – Hvor himlen kysser jorden 26. oktober 2021 kl. 22.21

AF: LINDA SOMMER

For mange unge ”flager ud”… 26. oktober 2021 kl. 22.20

AF: KENNETH REICK NIELSEN

3 spørgsmål, stillet fra en… 26. oktober 2021 kl. 15.18

AF: TOM AHLQVIST

Affaldssortering klima… 26. oktober 2021 kl. 08.27

AF: JOHN WENNERWALD

Vi skal tage klimaansvar 24. oktober 2021 kl. 22.06

Annonce

ANNONCE