cookie-og-privatlivspolitik
Patrick Smith optræder for sidste gang i X Factor i aften. I hvert fald, hvis man skal tro odds-sætterne hos Danske Spil.
Foto: TV2

Lokal nyt

Danske Spil: Det slutter i aften, Patrick

Fredag aftens X Factor-show bliver det sidste i denne omgang med lokale Patrick Smith som deltager. I hvert fald, hvis man skal tro Danske Spil.
15. marts 2019 kl. 07:24 Af Jakob Poulsen

Annonce

Han undgik lige akkurat at blive stemt ud sidste fredag, men i aften går den ikke længere for unge Patrick Smith fra Rødby i X Factor.

I hvert fald ikke, hvis man skal tro odds-sætterne hos Danske Spil. Danske Spil har forud for aftenens show opsat et væddemål, hvor man direkte kan spille på, om Patrick Smith bliver stemt ud i aften eller ej.

Og mens man får pengene 3,00 gange igen, hvis man spiller på, at Patrick går videre - og får ret i det - så får man kun pengene 1,33 gange igen, hvis han ryger ud.

- Vi var noget overraskede over, at Patrick gik videre sidste gang, da det er yderst sjældent, at nogen har overlevet Farezonen hele to gange, så statistikken siger, at nu må det være det slut, medmindre han da præsterer så godt, at seerne stemmer ham direkte videre og dermed udenom Farezonen, siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil, i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Det store spørgsmål bliver, om hans sangvalg kommer til at passe bedre til ham, end vi har set de sidste to uger. Her har hans sang til farezonen været mere velvalgt, end hans sang til showet. Vi tror dog ikke på, at han holder en uge ekstra, og derfor giver vi odds 1,33 på, at han ryger ud, hvilket svarer til 70 procents sandsynlighed.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

AF: LINDA SOMMER

Lolland er som skabt til… 14. maj 2020 kl. 17.26

Annonce