cookie-og-privatlivspolitik
18-årige Patrick Smidt fra Rødby ryger ud i dagens X Factor, mener Danske Spil.
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Lokal nyt

Danske Spil: Patrick Smith ryger ud

På Sydhavsøerne hepper rigtig mange på Patrick Smith. Men hos Danske Spil mener man, at han ryger ud i fredagens X Factor.
08. marts 2019 kl. 11:55 Af Citathistorie

Annonce

Der var drama for alle pengene, da Dr. Rolf og Kanylerne blev sendt ud af X Factor i sidste uge. Det betød samtidig, at Patrick Smith fra Rødby reddede sig en ekstra uge i showet. Men netop det at have stået i farezonen, vurderer Danske Spils oddssættere gør ham til favorit til at ryge ud af showet.

- Vi forventede, at vi ville se en duel i farezonen mellem Dr. Rolf og Kanylerne og Patrick Smith, og det kom vi også til. Samtidig så er det sjældent en god ting at stå i farezonen den ene uge, for statistikken peger på, at man med overvejende sandsynlig ryger ud ugen efter, siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske Spil.

Han vurderer, at Patrick Smith kommer til at stå i farezonen mod enten Andrea eller Echo.

- Andrea og Echo har noget vokalt, som Patrick ikke har. Ser vi på de andre deltagere, så har de noget unikt, som gør, at de ikke er i fare for at ryge ud endnu. Pigegruppen Echo minder måske for meget om vinderne fra sidste år, hvor Andrea havde en rigtig dårlig 5 Chair Challenge, og vi tror ikke, seerne glemmer, så derfor har vi en af de to til at stå i farezonen mod Patrick, siger Mathias Reimer Larsen og tilføjer:

- Men ser man på Patrick Smith, så har han en personlighed, som kan splitte seerne, og så sang han heller ikke nær så godt som de andre.
- Derfor tror vi, at han ryger ud til odds 1,45.

I den anden ende af feltet er Benjamin Rosenbohm nu alene-favorit, efter Kristian Kjærlund skuffede oddssætterne.

- Benjamin har en helt unik stemme, som vi tror, kan bære ham rigtig langt og hen til sejren, hvor Kristian Kjærlund skuffede os med sin optræden. Han har dog præsteret på et højt niveau i både bootcampen og ved 5 Chair Challengen, og derfor vil vi heller ikke afskrive ham fra at kunne snuppe den samlede sejr. Benjamin er dog favorit, hvilket odds 3,50 indikerer, mens Kristian ligger til odds 5, siger Mathias Reimer Larsen.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce