cookie-og-privatlivspolitik
Mark O. Madsen har vundet alle sine kampe i MMA. Billedet her er fra januar.
Foto: Mads Claus Rasmussen/arkiv/Ritzau Scanpix

Lokal nyt

Danske Spil tror på Mark O.

Hos Danske Spil er man sikker på sejr til Mark O fra Nykøbing.
12. april 2019 kl. 06:33 Af Margit Olsen

Annonce

Patrick Nielsen og Mark O. Madsen skal mødes i en MMA-fight i juni måned.

- Vi har Mark O. Madsen som storfavorit, siger oddssætter Marc Kjærgaard Larsen.

- Vi har odds 1,08 på Mark O., og det er jo en klar indikation på, at vi ikke levner Patrick Nielsen særligt store chancer for at vinde. Vi ved, at Patrick Nielsen er en dygtig bokser, og at han tidligere har gjort sig i anden kampsport, men vi tror simpelthen, at Mark O. Madsens erfaring med MMA-kampe på højt niveau sammenholdt med hans bryderevner bliver en for stor mundfuld for Nielsen, siger oddssætteren videre.

Mark O. Madsen var senest i kamp i marts måned, hvor han vandt over Thibaud Larchet i Cage Warriors, mens modstanderen Patrick Nielsen har vundet 29 professionelle sejre i boksning og lidt tre nederlag. De seneste to kampe, han har bokset, er endt med nederlag.

- I Mark O. Madsens syv MMA-kampe indtil videre har han været dygtig til at få kampen over på sine præmisser. Jeg har svært ved at se, at Patrick har samme niveau på gulvet som Madsen, og jeg har endnu sværere ved at se, at Nielsen kan styre kampen fra stående og undgå takedowns. Det kommer bare ikke til at ske, lyder det fra Marc Kjærgaard Larsen.

Vægtgrænsen i kampen bliver 75,5 kilo, og den bokses i KB Hallen.

Selv om Danske Spils oddssætter Marc Kjærgaard Larsen har Madsen som klar favorit, så advarer han alligevel om, at Patrick Nielsen med sin farlige venstrehånd – og med lidt held – kan skabe overraskelsen på Frederiksberg.

- Vi har odds 6,25 på Patrick Nielsen. Det skyldes selvfølgelig, at der i MMA – ligesom i boksning – er et element af held og timing. Patrick kan få et slag ind, der ryster Mark O., og derfor er oddset på Patrick Nielsen trods alt ikke højere.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce