cookie-og-privatlivspolitik
Jette Scheel Pedersen og Kirsten Lund Nielsen tog initiativ til forårsmarkedet allerede tilbage i 2019. Først i går kunne man glæde sig over, at det lykkedes.

7

Billeder

Jette Scheel Pedersen og Kirsten Lund Nielsen tog initiativ til forårsmarkedet allerede tilbage i 2019. Først i går kunne man glæde sig over, at det lykkedes.
Foto: Ingrid Riis

Lokal nyt

De ventede på forår i halvandet år

Endelig blev der mulighed - marked blev en succes.
10. maj 2021 kl. 14:40 Af Hans Gandrup

RADSTED De fleste synes nok, at foråret ofte har det med at lade vente på sig. Ikke mindst i år, hvor kulde, hagl og slud og nattefrost har præget vejrmenuen længe. Men i år kom foråret i går. Også til Radsted. Her har de til gengæld også ventet mere end halvandet år ...

Så længe er det nemlig siden, at Kirsten Lund Nielsen og Jette Scheel Pedersen fik ideen og begyndte planlægningen af det forårsmarked ved forsamlingshuset i Radsted, som i går så endelig blev til noget. Med sol og succes.

- Vi begyndte i efteråret 2019. Tanken var at lave noget, der var lidt mere end "bare" et kræmmermarked her ved forsamlingshuset, fortæller Jette Scheel Pedersen.

- Vi ville gerne lave noget for alle sanser. Noget at se på, noget at lytte til og noget at smage på. Så gik vi i gang, og der var heldigvis mange, som gerne ville være med, tilføjer hun.

Men alle måtte efterfølgende væbne sig med tålmodighed. Forårsmarkedet skulle selvfølgelig have været i foråret sidste år. Det satte nedlukningen en stopper for. Et forsøg tidligere på året her i 2020 måtte også opgives. Tredje gang blev lykkens gang.

Annonce

- Det er en dejlig dag med mange gæster. Vi er fuldt ud tilfredse, siger Kirsten Lund Nielsen midt i solskinnet.

- Der bliver bestemt også solgt ved standene. Omkring 25 stiller op. Men det er mindst lige så vigtigt, at vi kan møde hinanden og snakke. Det har alle vist glædet sig til, tilføjer hun, mens Anders Jønck og Peter Krag Nielsen sætter musik til markedsstemningen i baggrunden.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce

ANNONCE