cookie-og-privatlivspolitik
Visit Lolland-Falster med destinationschef Brian Lindorf Hansen i spidsen, lancerer en kampagne, der skal få folk til at opdage eller genopdage Sydhavsøernes fortræffeligheder.
Destinationschef Brian Lindorf Hansen fratræder øjeblikkeligt. Arkivfoto
Foto: Jan Knudsen

Lokal nyt

Destinationschef i Visit Lolland-Falster stopper

Den øverste chef for turismearbejdet i Visit Lolland-Falster, Brian Lindorf Hansen, fratræder med øjeblikkelig virkning sin stilling som destinationschef.
12. januar 2022 kl. 13:40 Af Denny Michael Jakobsen

Efter gensidig aftale har Visit Lolland-Falster A/S og Brian Lindorf Hansen indgået en fratrædelsesaftale.

I en udsendt meddelelse fra Business Lolland-Falster hedder det:
”I de kommende år træder Visit Lolland-Falster A/S og i særdeleshed turismen ind i en ny fase. Efter gensidige og grundige overvejelser har vi derfor besluttet, at vores veje skal skilles.
Stillingen som destinationschef nedlægges i forbindelse med en omlægning af ledelsesstrukturen, der skal matche en ny virkelighed med nye mål, nye arbejdsformer og nye funktioner.”

Brian Lindorf Hansen fratræder sin stilling pr. dags dato. Men det er der ingen dramatik i, lyder det fra Mikkel Wesselhoff, direktør i Business LF.

- Når man fra begge parters side bliver enige om beslutningen, så kunne vi lige så godt lade det være med det samme. Det er ikke noget dramatik i det, siger Mikkel Wesselhoff.

En drivkraft i udviklingen
Brian Lindorf Hansen har været destinationschef siden marts 2019.
- Brian har leveret et stort stykke arbejde i Visit Lolland-Falster A/S og har været en drivkraft i udviklingen af destinationsselskabet og den positive udvikling af turismen på Lolland-Falster. Han har bl.a. været ansvarlig for udvikling og implementering af ”tæt på”-universet, der i løbet af de seneste år har skabt stor opmærksomhed, nationalt såvel som internationalt, siger Mikkel Wesselhoff.

Annonce

Både Visit Lolland-Falster og turismen på Lolland-Falster er ifølge Mikkel Wesselhoff inde en positiv udvikling, og han ser derfor yderst optimistisk på fremtiden.

- Selskabet står solidt, både finansielt og aktivitetsmæssigt, og Visit Lolland-Falster har markeret sig som et af de stærkeste destinationsselskaber i Danmark, siger Mikkel Wesselhoff.

Stor interesse lige nu
Han oplyser til Folketidende, at der særligt de sidste par år er sket en øget bevågenhed og interesse for at udvikle turismen på Lolland-Falster både fra lokale virksomheders side, men også fra udefrakommende virksomheder og investorer.

- Der er igangsat en række store udviklingsprojekter, både initieret af kommunerne som fx helhedsplan for Sydkysten på Lolland, helhedsplan for Sydfalster, Nakskov 2030, Nykøbing Havneby, men i høj grad også fra mange private investorer som fx på Nordøstfalster. Der er en stemning lige nu, der gør, at vi som virksomhed skal indrette os efter, hvordan vi understøtter den udvikling bedst muligt, og hvordan vi kan være med til at accelerere den udvikling endnu mere. Vi har på Lolland-Falster nu nogle muligheder, vi ikke har haft de sidste 30-40 år, forklarer Mikkel Wesselhoff.

Han fremhæver byggeriet af Femern-forbindelsen som en katalysator for udviklingen.

Annonce

- Femern Bælt-forbindelsen betyder noget både for det, der foregår nu og i morgen. Lige som andre virksomheder skal vi være klar til det, og derfor sker der ændringer i de mål, vi sætter os, og den måde vi skal indfri dem på, siger han.

Business LF vil nu se på, om der skal ske ændringer i organiseringen.
- Som udgangspunkt har vi besluttet, at vi kigger på det i løbet af det næste halve år. Vi har et godt og stærkt team, en god bestyrelse og derfor fortsætter tingene fremadrettet på sædvanlig vis i Visit Lolland-Falster. Vi kigger også på, hvad det har af betydning for, hvordan vi skal organisere os i Business Lolland-Falster på længere sigt, siger Mikkel Wesselhoff.

Det har ikke været muligt at træffe Brian Lindorf Hansen for en kommentar.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce

ANNONCE