cookie-og-privatlivspolitik

2

Billeder

Karl Mertzs hovedafdeling i i Sakskøbing.
Foto: Claus Hansen

Lokal nyt

Direktør stopper i Karl Mertz A/S

Anders Mikkelsen fratræder som direktør i Karl Mertz A/S, da bestyrelsen ønsker en ny ledelse, der kan konsolidere maskinforretningens nu fem afdelinger.
13. juni 2019 kl. 08:10 Af Denny Michael Jakobsen

Karl Mertz A/S overtog 1. april maskinforretningen HMC-Maskiner A/S i Sorø og har nu afdelinger i fem byer på Sjælland og Lolland-Falster.

Efter en periode med fokus på at udvide forretningen er fokus nu på at konsolidere sig, og derfor har bestyrelsen i Karl Mertz A/S valgt at afskedige direktør Anders Mikkelsen for i stedet at finde en ny profil til at lede det videre arbejde med at få de fem afdelinger i Sakskøbing, Horreby, Nakskov, Rønnede og Sorø til at spille bedre sammen.

- Vi skylder Anders Mikkelsen en stor tak for indsatsen. I hans tid er det blandt andet lykkedes at få forhandlingen af Valtra og senest har han på vegne af Karl Mertz forhandlet overtagelsen af HMC-Maskiner på plads og dermed sikret, at vi er Fendt-forhandler for hele Østdanmark, og Massey Ferguson- og Valtra-forhandler for størstedelen af samme område. Det er vi meget tilfreds med, siger formand for bestyrelsen, Morten Mertz.

- Anders har lagt stor energi i arbejdet, og vi ønsker ham al mulig succes i hans fortsatte erhvervskarriere, fortsætter Morten Mertz.


Skal være en enhed

Anders Mikkelsen blev ansat som direktør i september 2016 efter at have været markedschef for Volvo Car Denmark A/S med ansvaret for salg af Volvos personbiler i Danmark. Hans sidste arbejdsdag var 12. juni.

Annonce

- Vi har været igennem en ekspansiv udvikling, nu skal vi opnå nogle synergier internt. Vi er nu fem steder på Sjælland og Lolland-Falster og har den volumen, der skal til for at få en god forretning. Men det kræver også noget at være på fem lokationer. Det tager tid at udvikle en fælles måde at køre tingene på og skabe et forenet selskab, som er en enhed. Det er det, vi har brug for en ny profil til at udvikle, forklarer Morten Mertz.

Karl Mertz A/S har 80 medarbejdere, og bestyrelsen ser et stort potentiale for yderligere at specialisere de enkelte medarbejderes kompetencer, så man kan stå stærkere rustet til fremtiden.

- Det er klart, at jo flere man er, jo bedre mulighed er der for at specialisere sig. Hvis man følger med i branchen, ved man, at der sker rigtigt meget inden for fx gps-teknologi, og der skal vi stå endnu skarpere, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Indtil en ny direktør er fundet er medejer Jesper Mertz konstitueret direktør.

- Det giver bestyrelsen ro til at bruge den tid, som er nødvendig for at sammensætte en ny ledelse. Vi håber, vi med den størrelse, vi har, kan finde nogle interessante kandidater. Det kan sagtens være en direktør, der kommer fra andre brancher, og som har erfaring med forretningsudvikling på tværs af afdelinger og med stærke kommunikative evner, slutter Morten Mertz.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

AF: KENNETH WINTHER

Storstrøm Fængsel bløder... 03. juli 2021 kl. 09.56

Annonce

ANNONCE