Annonce
Lokal nyt

Direktør stopper i Karl Mertz A/S

Karl Mertzs hovedafdeling i i Sakskøbing. Foto: Claus Hansen

Anders Mikkelsen fratræder som direktør i Karl Mertz A/S, da bestyrelsen ønsker en ny ledelse, der kan konsolidere maskinforretningens nu fem afdelinger.

Karl Mertz A/S overtog 1. april maskinforretningen HMC-Maskiner A/S i Sorø og har nu afdelinger i fem byer på Sjælland og Lolland-Falster.

Efter en periode med fokus på at udvide forretningen er fokus nu på at konsolidere sig, og derfor har bestyrelsen i Karl Mertz A/S valgt at afskedige direktør Anders Mikkelsen for i stedet at finde en ny profil til at lede det videre arbejde med at få de fem afdelinger i Sakskøbing, Horreby, Nakskov, Rønnede og Sorø til at spille bedre sammen.

- Vi skylder Anders Mikkelsen en stor tak for indsatsen. I hans tid er det blandt andet lykkedes at få forhandlingen af Valtra og senest har han på vegne af Karl Mertz forhandlet overtagelsen af HMC-Maskiner på plads og dermed sikret, at vi er Fendt-forhandler for hele Østdanmark, og Massey Ferguson- og Valtra-forhandler for størstedelen af samme område. Det er vi meget tilfreds med, siger formand for bestyrelsen, Morten Mertz.

- Anders har lagt stor energi i arbejdet, og vi ønsker ham al mulig succes i hans fortsatte erhvervskarriere, fortsætter Morten Mertz.

Anders Mikkelsen er blevet afskediget som direktør i Karl Mertz A/S, da bestyrelsen ønsker en anden profil til det videre arbejde med at konsolidere forretningen. Foto: Arkiv

Skal være en enhed

Anders Mikkelsen blev ansat som direktør i september 2016 efter at have været markedschef for Volvo Car Denmark A/S med ansvaret for salg af Volvos personbiler i Danmark. Hans sidste arbejdsdag var 12. juni.

- Vi har været igennem en ekspansiv udvikling, nu skal vi opnå nogle synergier internt. Vi er nu fem steder på Sjælland og Lolland-Falster og har den volumen, der skal til for at få en god forretning. Men det kræver også noget at være på fem lokationer. Det tager tid at udvikle en fælles måde at køre tingene på og skabe et forenet selskab, som er en enhed. Det er det, vi har brug for en ny profil til at udvikle, forklarer Morten Mertz.

Karl Mertz A/S har 80 medarbejdere, og bestyrelsen ser et stort potentiale for yderligere at specialisere de enkelte medarbejderes kompetencer, så man kan stå stærkere rustet til fremtiden.

- Det er klart, at jo flere man er, jo bedre mulighed er der for at specialisere sig. Hvis man følger med i branchen, ved man, at der sker rigtigt meget inden for fx gps-teknologi, og der skal vi stå endnu skarpere, lyder det fra bestyrelsesformanden.

Indtil en ny direktør er fundet er medejer Jesper Mertz konstitueret direktør.

- Det giver bestyrelsen ro til at bruge den tid, som er nødvendig for at sammensætte en ny ledelse. Vi håber, vi med den størrelse, vi har, kan finde nogle interessante kandidater. Det kan sagtens være en direktør, der kommer fra andre brancher, og som har erfaring med forretningsudvikling på tværs af afdelinger og med stærke kommunikative evner, slutter Morten Mertz.

  • Karl Mertzs hovedafdeling i i Sakskøbing. Foto: Claus Hansen
  • Anders Mikkelsen er blevet afskediget som direktør i Karl Mertz A/S, da bestyrelsen ønsker en anden profil til det videre arbejde med at konsolidere forretningen. Foto: Arkiv
Annonce
Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Annonce
Annonce
112

14-årig dreng meldt savnet

Guldborgsund

Vild rekord ved museumsåbning

Sport

NFC vinder efter vanvidsafslutning og sikrer sig top 6

Indland

Rekordmange ikke-vestlige indvandrere er i arbejde

Dølle

Landskendt komiker optræder på Dølle

Sport

Team Sydhavsøerne tog værdiløs sejr i Aarhus

112

Bil i brand på motorvejen

Guldborgsund

Endelig: Nu starter kæmpe projekt til 30 millioner kroner

Sport

NFC klar til påskekamp: Højmark står til startplads mod sin tidligere klub

Indland

Skatteminister vil ændre regler efter sag om forkerte boligskatter

Sport

Team Sydhavsøerne kan runde flest indtjente point i 11 sæsoner

Sport

Cheftræner efter slutspilssejr: - Det var en mental svær opgave

Sport

Triumf i Silkeborg - perfekt slutspilsstart for NFH

Guldborgsund

Konkursramt tøjbutik er forvandlet til helsecafé

Indland

Det Sydfynske Øhav kommer på anerkendt Unesco-liste

Annonce
Annonce
Lolland

Askø-beboere fik besøg fra Christiansborg i færgesag: - Dejligt at nogen gider lytte til os

112

Politiet med klar opfordring: Aftal det på forhånd

112

Tidligere drabsdømt tilstår drab på medpatient i Skejby

112

Hundredvis blitzet - en kørte 147 km/t

Lolland

Efter voldsom brand: Militærmuseum genopstår

Lolland

Engang var den Danmarks bedste Aldi: Nu åbner den snart som Rema 1000

Sport

Skifteret giver NFC-konkurrents ejer frist til at komme med redningsplan