cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Dølle-damefrokost udsolgt på fire minutter

Mindre end fem minutter tog det at sælge de 1.251 billetter til damefrokosten på forårets Døllefjelde-Musse Marked. Også billetterne til herrefrokosten er der rift om.
04. januar 2013 kl. 07:55 Af Jakob Poulsen (jap@folketidende.dk)

Annonce

Fire minutter. Det var, hvad det tog at sælge de 1.251 billetter til damefrokosten på forårets Døllefjelde-Musse Marked her til morgen.

Billetterne blev traditionen tro sat til salg på markedets hjemmeside klokken 08.00 den første fredag i januar måned. Og klokken 08.04 kunne man på samme hjemmeside læse, at alt var udsolgt.

Det er efterhånden ikke usædvanligt, at det går lynhurtigt med at sælge de mange billetter, og det glæder naturligvis markedets bestyrelsesformand Ole Ottosen.
- Det er vi rigtig glade for. Det er tilsyneladende et godt arrangement, vi har fået stablet på benene, og damerne vil gerne have de billetter, konstaterer en tilfreds Ole Ottosen.

En del af forklaringen på, at salget kan gå så hurtigt er, at man kan bestille til et helt selskab - op til 45 personer - ved blot et enkelt klik. Seks af billetterne havde markedsbestyrelsen på forhånd reserveret til blandt andet konkurrencer, men de øvrige 1.245 var altså ude i åbent salg.

Årets damefrokost finder sted lørdag den 27. april fra klokken 12-16 i markedsteltet, og deltagerne kan i år se frem til en to-retters menu, fri bar, underholdning ved bandet 6feet, en mandestripper og forskellige konkurrencer undervejs.

Billetsalget til årets herrefrokost, der foregår i et andet telt omtrent samtidig med damefrokosten, begyndte også i dag. Her er der traditionelt kanpt så stor rift om de 184 billetter, men ifølge Ole Ottosen havde man fredag morgen allerede solgt lidt over halvdelen af disse billetter også.
- Så hvis der sidder nogle herrer derude, der gerne vil til herrefrokost, skal de nok ikke vente en hel uge med at få bestilt, men måske få klaret det i løbet af dagen i dag, siger Ole Ottosen.
 
KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

endnu engang efterspørgsel… 14. februar 2019 kl. 14.38

AF: MARTIN WOUTERS

kommune har arbejdet 1 år… 13. februar 2019 kl. 15.26

AF: JOHN WENNERWALD

Landbruget svigter den… 10. februar 2019 kl. 21.35

AF: MARTIN WOUTERS

så kom tegninger i avisen:… 09. februar 2019 kl. 09.49

AF: MARTIN WOUTERS

800 bolinger i sundet ????? 07. februar 2019 kl. 14.08

AF: BENT HANSEN

Flere danske film vises i… 05. februar 2019 kl. 11.47

Annonce