cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Dølle-markedet flyttes igen

Det bliver heller ikke i år, at Døllefjelde-Musse Markedet bliver afviklet i storebededagsferien.
22. januar 2021 kl. 08:12 Af Jakob Poulsen

Annonce

2021-udgaven af Døllefjelde-Musse Marked bliver ikke afviklet som vanligt i storebededagsferien på grund af coronasituationen.

Det oplyser markedet i en pressemeddelelse fredag morgen. Markedet er i stedet rykket til dagene 2. til 5. september og afvikles altså til den tid, om coronaen vil, over fire dage.

Sidste år blev markedet også først rykket fra storebededagsferien til starten af september på grund af coronasituationen. Men da det blev september, var restriktioner og smittetryk stadig ikke forenelige med at afvikle et marked med over 100.000 deltagere, og 2020-udgaven blev derfor helt aflyst.

- Vi har i Døllefjelde fuld forståelse for de nuværende restriktioner, som jo desværre har utrolig stor indflydelse på alles hverdag. Det er samtidig meget vigtigt for markedet, at dette kan afvikles sikkert for alle gæster, kræmmere, udstillere samt selvfølgelig alle vores 750 frivillige medhjælpere.

- Vi er dog samtidig optimister i bestyrelsen og tror derfor på, at sommeren sammen med regeringens vaccinationsprogram nok skal få nedkæmpet epidemien i Danmark, og vi glæder os derfor til at byde alle velkomne til fire festlige markedsdage i perioden 2.-5. september 2021, skriver markedsbestyrelsen i pressemeddelelsen.

Annonce

Bestyrelsen er allerede gået i gang med at planlægge september-markedet, og man vil løbende opdatere markedets hjemmeside med informationer, oplyses det.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN NYBORG MORTENSEN

Lokale borgere frarøves… 06. marts 2021 kl. 19.12

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

Annonce

ANNONCE