cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

Drengene fra Marius: Det er en god skilsmisse

To ejere bliver til én, men ånden er stadig den samme.
16. august 2016 kl. 20:17 Af Anne Fenshøj

Annonce

Danmarks ældste vinhandel Marius Mortensens har ligget i Nykøbing i over 150 år og med lidt god vilje ligger den der også de næste 150.

I de sidste 21 år er det Martin Iversen og Jes Jonigk, der har været indehavere af den historiske butik, men det er slut nu.

- Der findes forskellige typer mennesker og nogle er bygget til at arbejde 50-55 timer i ugen. Men det er jeg ikke gearet til længere, forklarer Martin Iversen, der nu går fra at være medindehaver til stadig at være ansat i butikken, men med noget færre timer.

- Jeg synes, at jeg har taget min tørn. Men hvis man skal løbe maratonet, så nytter det ikke noget at tage hækkene og spurten med det samme, hvis man også skal løbe de sidste 20 kilometer, understreger Martin Iversen.

At Martin Iversen stopper som medindehaver har skabt spekulationer rundt omkring, om det skulle være på grund af uvenskab, men det afviser makkerparret.

- Slet ikke, det er en god skilsmisse, siger Jes Jonigk.

- Ja, det er fælles beslutning, stemmer Martin Iversen i og fortsætter.

- Vi har arbejdet sammen i rigtig mange år, og det går selvfølgelig op og ned, men vi har klaret begge dele med et smil.

Det er da heller helt ikke slut med samarbejdet mellem de gamle skolekammerater, der deler en passioneret lidenskab for vin, for til at starte med vil Martin Iversen være i butikken indtil januar på færre timer, og derefter ser fremtiden åben ud.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce