cookie-og-privatlivspolitik

Foto: Anders Knudsen, arkivfoto

Lokal nyt

Ekstra rejsetid med København-tog

Fra mandag til fredag i den kommende uge og igen senere på måneden skal togpassagerer på Sydbanen være forberedt på 20 minutters stop i Ringsted.
07. juli 2019 kl. 14:10 Af Jakob Poulsen

Annonce

Det er i forvejen lidt af en prøvelse at være togpassager på Sydbanen mellem København og Nykøbing/Rødby Færge i disse tider.

Som bekendt har et omfattende sporarbejde betydet, at der i flere måneder ikke har kørt tog mellem Nykøbing og Næstved og ikke kommer til det før sidst i september.
Og nu skal de, der alligevel tager togbussen til Næstved for derefter at hoppe ombord i toget mod København være forberedt på yderligere knapt 20 minutters rejsetid på en del af afgangene ind mod København.

Fra og med på mandag, 8. juli, og til og med på fredag, 13. juli - samt igen fra 21. juli til og med 2. august - vil det regionaltog, der efter planen skal køre fra Næstved på minuttal 29, nemlig få 20 minutters ophold på Ringsted Station, oplyser DSB.

Årsagen skal findes i Odense. Her er man nemlig i gang med at bygge en letbane, og for at få det hele til at gå op derovre, er lyntoget fra København nødt til at holde 20 minutter i Odense - hvilket altså så igen skaber problemer, når toget sydfra kommer til Ringsted.

Hvis det kan være nogen trøst, oplyser DSB, at man forventer at indhente to af de tabte minutter på vejen ind mod København.
I den modsatte retning - fra København og mod Falster er der ingen ændringer udover dem, der hele tiden har været.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: ANTON EBSEN

Hejs flaget! 18. september 2019 kl. 10.47

AF: JOHN WENNERWALD

Betaling ved kasse et 15. september 2019 kl. 19.41

AF: SVEND ERIK WINTERFELDT

Dårlig stil Gedser 12. september 2019 kl. 13.16

AF: BJARKE ROSENKILDE

DF's fremtid? 11. september 2019 kl. 18.07

AF: JOHN WENNERWALD

Guldregn 08. september 2019 kl. 17.37

AF: LARS STIG HANSEN

Marielyst torv – gener fra… 07. september 2019 kl. 21.59

Annonce