cookie-og-privatlivspolitik
I Hollands Gård var der heldigvis noget blødt at lande på.

14

Billeder

I Hollands Gård var der heldigvis noget blødt at lande på.
Foto: Anders Knudsen

Lokal nyt

En hyldestdag til foreningslivet

BILLEDSERIE: Lørdag var der mange nye oplevelser at finde, da et bredt udsnit af det lokale idræts- og foreningsliv inviterede til et nærmere bekendtskab.
16. september 2019 kl. 15:40 Af Kim Møller Pedersen

Annonce

NYKØBING Det var ikke svært at få øje på det lokale foreningsliv lørdag, hvis man begav sig ud i en lille gåtur gennem Nykøbing med retning mod Hollands Gård. Her - samt omkring Lilletorv og de omkringliggende veje - var der nemlig inviteret til Foreningernes Dag i Guldborgsund.

Dans på linjer, hockey, bueskydning, aftenskolekurser samt Landsforeningen Sind og "Kend de 7 tegn på kræft" bød sig til blandt mange andre ting og sager.

Hos eksempelvis Brydeklubben Thor var en række unge brydere klar til at vise, hvad en halv Nelson og et rygrul er for noget.


Freestyle og husflid

Men freestyle-fodbold, Vågekoner m/k, OCD-foreningen, patientforeninger af forskellig slags og Tingsted Boldklub, NFC, firmaidrætten samt Nykøbing Falster Husflidsskole kunne være andre nedslag i forhold til lørdagens brede vifte af muligheder for at lære mere om de lokale foreninger.

Først og fremmest var lørdagen dog en af de dage, hvor man kunne hylde de frivillige, der bruger af deres tid for at gøre en positiv forskel for andre. Og det var der heldigvis mange, der var med på.

Klik på billedet herover for at se flere billeder.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BJØRN BOESKOV

Svaret blæser i vinden 27. maj 2020 kl. 19.04

AF: JOHN WENNERWALD

Snot for sig og skæg for sig 24. maj 2020 kl. 22.47

AF: JOAN GERTI KRAGH

Grøn Genstart,… 18. maj 2020 kl. 12.53

AF: JOHN WENNERWALD

Skeletterne vælter ud af skabet 17. maj 2020 kl. 20.59

AF: FREDDI HANSEN

Det Falsterske dige 16. maj 2020 kl. 01.09

AF: MARTIN WOUTERS

brædder ønsker hurtigt… 15. maj 2020 kl. 16.47

Annonce